7

Onnodig verlies voor Lemelerveld Lemelerveld ging in Enschede tegen RKSV Vogido ten onder met 2-1. De vooraf aangekondigde live stream voor het volgen van de wedstrijd ging helaas niet door vanwege een technische storing. De helpdesk van de leverancier kon het probleem niet tijdig oplossen. Kwam het door massale belangstelling van onze supporters? Het was geen enerverende pot voetbal om te zien. Deze week weer een kans(?) Lemelerveld was aan het begin van de wedstrijd nog niet echt goed bij de les, getuige het vroege doelpunt van de gastheren. In de 25ste minuut kwam het tweede doelpunt van Vogido op het scorebord te staan. Schrale troost voor de kijkers thuis. Al had het camerasysteem het wel gedaan, dan waren beide doelpunten door de camerapositie langs het veld niet te zien geweest in beeld. In het tweede deel van de eerste helft kwam er iets meer vuur en geloof in het spel van de manschappen van trainer Richard Smit. Job Heerink mocht in deze fase vanaf de penaltystip aanleggen na een overtreding. Zijn schot ging onberispelijk tegen de touwen. De ruststand was 2-1. Na rust werd er niet meer gescoord door beide partijen. Het vertrouwde spel van vorig seizoen hebben we nog niet kunnen zien. De tegenstander was zeker gelijkwaardig aan Lemelerveld, toch gingen de gastheren er met de 3 punten vandoor. Zondag staat op het programma Lemelerveld - BWO uit Hengelo. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt op het Heidepark. Dit alles onder voorbehoud van de maatregelen die dinsdag tijdens de persconferentie bekend worden gemaakt. Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Naud Schrijver, Ian Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Stan Reimink, Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Stijn Kogelman (82’ Mark Meijer), Jordy Lugtenberg, Job Heerink (71’ Noah Tuïnk) en Matthias Reimink (34’ Teun in de Wal). VV Lemelerveld Progr 17-10-2020 Thuis: 8:45 Lemelerveld JO13-2G - Nieuwleusen SV JO13-2, 10:00 Voetbalschool, 14:30 Lemelerveld JO19-1 - Haarle JO19-1, 14:30 Lemelerveld JO17-2 - USV JO17-2. 11-10-2020 Thuis: 12:00 Lemelerveld 5 - Colmschate 2, 12:00 Lemelerveld 8 - Dedemsvaart 4, 14:00 Lemelerveld - BWO. Uit: 11:30 Diepenveen 2 - Lemelerveld 2, 12:00 Wijhe ‘92 3 - Lemelerveld 4. SC Lemele Progr za 17 okt thuis: 11:00 Lemele JO17-1G - SDOL JO17-1. Uit: 14:30 SV DRC 2012 1 - Lemele 1. Auto van Ewijk/LHC Progr. za 17-10-2020: 14:30 u L’veld, LHC D2 - Overwetering D1; 15:15 u L’veld, LHC D3 - Harderwijk D1 Maximale score SC Lemele: vier keer winst op een rij! Succesvol weekend in verschillende disciplines voor PSV Lemelerveld! Tes Wellenberg kwam met haar paard Limited Edition aan start in Broekelo. Tes reed een foutloze boscross met een tijd van 15 minuten en 17 seconden. Hiermee mocht ze de eerste plek in ontvangst nemen. Ook Madée en Estée van Overbeek kwamen aan start in Broekelo. Doordat ze de meeste hindernissen hoog hebben genomen, het gelukt is om in 1 keer direct door de waterbak te crossen en ze een super tijd hebben neergezet, mochten ze samen de 3e prijs in ontvangst nemen. Debby Haarman startte met haar C-pony Sky Dancer in Balkbrug. Ze reed in de klasse L2 een nette proef. Van de jury kreeg ze 193 punten, dit was goed voor de 1e prijs. Ook Pien Schrijver liet van zich horen in Balkbrug. In de klasse b/d reed ze met haar pony Mister Sambuca een nette proef die werd beoordeeld met maar liefst 209,5 punt. Ook dit was goed voor een 1e prijs. Britt Schrijver startte succesvol bij Nationaal Indoor Salland in Mariënheem. Met haar paard Koko Kanu reed ze een foutloos parcours. Ze kreeg 80,5 stijlpunten, dit was goed voor een 2e prijs. Foto’s: Madée en Estée: EigEn Foto’s Foto: viA sukErbiEt.nl Haarle Dames 1- Auto van Ewijk/ LHC Dames 1 29-27 Zaterdag 10 oktober stond er weer een wedstrijd op het programma voor de dames van LHC. Een uitwedstrijd tegen de dames van Haarle Dames 1. Een ploeg waar de dames van LHC jaarlijks tegen spelen, wetende dat het een snelle wedstrijd zou gaan worden. Haarle startte fel, de dames van LHC wisten hier geen antwoord op te geven, daardoor konden de dames van Haarle een flinke voorsprong nemen. Aan beide kanten werden er doelpunten gemaakt waardoor de voorsprong niet kleiner gemaakt kon worden. Veel kansen van de dames van LHC werden niet goed benut of werden tegen gehouden door de sterke keepster bij Haarle. Dit resulteerde in een ruststand van 15-10 in het voordeel voor Haarle. In de rust werd besproken dat kansen goed benut moesten worden en de dames van LHC scherper moesten gaan spelen. Er ging een knop om bij de dames van LHC en de vechtlust kwam naar boven. Dit zorgde ervoor dat er beter werd gecommuniceerd in de dekking en kansen beter werden benut. Ook de dames van Haarle bleven scoren en hierdoor bleven de dames van LHC tegen een achterstand aan kijken. De laatste 20 minuten is er hard gevochten door de dames van LHC, maar helaas was de achterstand niet meer recht te trekken. Dit zorgde voor een eindstand van 29-27 in het voordeel van Haarle. Zondag 25 oktober spelen de dames van LHC om 12:50 een thuiswedstrijd tegen Nieuw-Heeten. Afgelopen zaterdag stond voor SC Lemele de vierde competitie wedstrijd tegen SP Daarle op het programma. SC Lemele had negen punten behaald uit de eerste 3 wedstrijden terwijl SP Daarle zijn eerste 2 wedstrijden had verloren. Lemele begon voortvarend en binnen 6 minuten lag de 1-0 in het netje. Een prima pass van Robin Schoenmaker op Yoran Bakhuis die op zijn beurt een afgemeten voorzet gaf op Jelmer Kleinjan die zijn zesde competietreffer liet aantekenen. Twee minuten later hadden we op 2-0 kunnen komen. Yoran Bakhuis snelde langs zijn tegenstander gaf voor op Jelmer Kleinjan maar deze maal redde de keeper. Na 15 minuten spelen een tegenvaller voor Lemele spits Remon Kleinlugtenbeld. Hij viel uit met rugklachten waardoor zijn vervanger Tim Woudsma zijn eerste speelminuten kon maken van dit seizoen. De eerste helft kabbelde rustig voort met een beter spelend Lemele en een machteloos SP Daarle. De tweede helft was het eerste kwartier voor Daarle, maar Ruan Weelink, de doelverdediger, werd geen enkele maal op de proef gesteld. Na het eerste kwartier nam Lemele het spel weer over en dit leidde tot enkele mooie aanvallen alleen de nauwkeurigheid in de eindfase ontbrak deze middag. Een verbeterpunt voor het team van Mats Timmerman. SP Daarle kon ook nu niet echt een vuist maken, maar doordat Lemele voorin de bevrijdende 2-0 niet maakte bleef het tot de laatste minuut spannend. Na 93 minuten spelen besloot de goed leidende scheidsrechter Koopmans uit Nijverdal af te fluiten en kon SC Lemele 3 punten bijschrijven en bleef tegenstander SP Daarle op 0 punten staan. Al met al niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar wel 3 belangrijke punten. Aanstaande zaterdag volgt de uitwedstrijd (als Covid 19 het toelaat) tegen SV DRC 2012 in Almelo. Aanvang 14.30 uur.