36

Zelf eiersalade maken Lekker op een broodje! Zo maak je het Kook de eieren 7 of 8 minuten in ruim water. Giet de eieren af en koel ze 1 of 2 minuten in koud water (schrikken). Pel de eieren, doe ze in een kom en prak ze met een vork fijn. Voeg de mayonaise, de mosterd en de gesneden ui toe. Roer goed door en breng op smaak met zout en peper. Serveer de eiersalade met bieslook. Dit heb je nodig • 4 eieren • 2 eetlepels mayonaise • 1,5 eetlepel mosterd • snufje zout en peper • halve witte ui, heel fijn gesneden • zout en peper • als je wilt: bieslook Fruit smoothie voor 2 personen Dit heb je nodig • 2 bananen (of 2 rijpe perziken of 150 gram aardbeien) • 200 ml magere yoghurt Zo maak je het Pel de bananen en snijd ze in stukjes. Houd een beetje fruit apart voor versiering. Pureer het fruit in een keukenmachine of met een staafmixer. Doe de yoghurt erbij en meng goed. Verdeel het over 2 glazen. Versier het glas met wat fruit. Met dank aan de toppers van Grand Café OPEN 10

37 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication