0

ScicSailing JOURNAAL EEn ScicSailing zEilcruiSE BiEDT allES WaT u zich KunT WEnSEn!

Op maat gemaakt, creëer zelf een unieke en onvergetelijke vakantie. De vismarkt in Fethiye is een must! Wij zeilen op de schitterende Middellandse & Egeïsche Zee. Vanuit het noorden van Iassos en zuidwaarts naar Kalkan. Langs eilanden zoals Kos, Nisyros, Tilos, Symi, Kalymnos, Patmos, Lipsi, Leros, Fourni en Arki. De ongelooflijke entree van Kalymnos. Voor- en najaar is de perfecte tijd voor Didim, Milete, Priene.

Alleenreizende? Wij streven naar de juiste balans tussen plezier en relaxen. Onze speciale cruises - ruime keuze uit thema’s van wellness tot archeologie.* Kaş: de haven biedt een prachtige verrassing. Ontdek het klooster van Patmos bij het ochtendgloren. Kies het beste van twee werelden met een flexibele route langs Griekse havens en Turkse baaien. Vanaf 779 euro pppw.

Weer strak met de dagelijkse training samen met onze deskundige. Tijd voor nieuwe recepten van onze gast chef-kok! Met z’n tweetjes biedt de zeilcruise romantische momenten, maar ook gezelligheid met andere gasten. Charter uw ‘eigen’ privéjacht met volledig bemanning – de ultieme zeilcruise-ervaring. Geen tijd om je te vervelen!

Vergeet niet uw wandelschoenen in te pakken. Voor singles, stellen en gezinnen met kinderen. Tlos is een opmerkelijke historische plaats, een juweeltje. Het is de verborgen Méditerranée, weg van de drukte. Tijd voor de dames: heerlijk bijpraten en gewoon heel veel plezier hebben! Het handige van een kleine vloot is de flexibiliteit met de indeling per schip. Bijvoorbeeld één jacht voor gezinnen en het andere met singles. Iedereen tevreden!

Ooooh perfect, de zeilen worden weer gehesen! Gegrilde vis, zo vers. Vier uw verjaardag met vrienden. Nooit geweten dat er zoveel keus is voor een vegetariër! Wat uw smaak ook is, onze chef maakt het klaar. Bespaar tot 2500 Euro!* Feest! Voor iedere 5, 10, 15e keer dat u met ons mee zeilt, krijgt u 396 Euro korting.* *Vraag naar de vertrekdata en de voorwaarden.

Dit is de mooiste barbecue plek ooit. De beste köfte: Bodrum Dayim Köfte. Met z’n vieren? Bespaar 396,- Euro!* Kom met uw kinderen en u krijgt 50% korting.* De ultieme luxe: uw eigen jacht met bemanning en bespaar tot zo’n 2500 Euro!*

“De dagtrip landinwaarts was een hoogtepunt, maar niets kan er tegenop weer terug te keren naar het luxe leventje op het schip waar je volkomen in de watten wordt gelegd”. Thoban “Mijn vakantie in één woord: fantastisch! Helemaal buiten mijn ‘comfort’zone en verrassend anders dan enige andere vakantie”. Aafke “Onze zeer professionele kapitein organiseerde duiken, stopte op interessante plekken die we konden bezoeken”. Willem “We vonden het zeilen, het eten, onze medepassagiers en de crew absoluut top”. Mark Meer informatie en reserveringen: telefoon +31(0)629063180 e-mail: info@scicsailing.eu website: www.scicsailing.eu

1 Online Touch

Index

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Home


You need flash player to view this online publication