16

Kerstmenu Voorgerechten Vlees Kalfswang & eendenlever. Geplukte kalfswang, zachte eendenlever en Pata Negra, krokante quinoa en stroop van granaatappel. wijntip Yalumba Organic Chardonnay vis Wilde Alaskazalm (huisgerookt). Met geroosterde coquilles, krokant eitje, zure room en crème van haringkaviaar. wijntip Grüner Veltliner Ried Spiegel Reserve vega Geitenkaas. Canneloni van rode biet en geitenkaas, sponscake van honing en lavendel, crème van wintertruffel. wijntip Farina Lugana Hoofdgerechten Vlees Tournedos Rosini. Gebakken ossenhaas met paddenstoelen en jus van truffels. Getrancheerde ossenhaas met Bearnaisesaus. wijntip Dourthe No.1 Rouge vis Tarbot op de graat. In zoute boter gebakken met een crème van knolselderij en truffel, confituur van bleekselderij en duxelles. wijntip Laurent Miquel Vérite Viognier vega Huisgemaakte ravioli. Gevuld met eekhoorntjesbrood, ricotta, witte truffel aan tafel geschaafd en Barilotto di Bufala. wijntip Marchesi di Barolo Barolo Tradizione 16 | Wijnkring magazine Onze tips!

17 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication