3

Voorwoord De FOOD-locaties van Nederland Beste lezer, Er bestaat steeds meer behoeft om kennis, onderzoek en innovaties te delen in de Nederlandse food-sector om tot een duurzame voedsel keten te komen. Economische activiteiten, werkgelegenheid en vestigingslocaties zijn van essentieel belang en moeten elkaar goed aanvullen! Dit magazine (print & online) is een communicatieplaform tussen de food- industrie, overheden en vastgoedprofessionals. Met name specifieke vestigingslocaties voor de food-industrie worden hierin behandeld, maar ook visie en beleid van de overheid, kennisinstituten, branche- en belangen organisaties. Zie in deze uitgave 35 Agrifood locaties! De lezers van dit magazine zijn de directieleden van de food-verwerkende en producerende industrie, toeleveranciers, groothandels, retailbedrijven, logistieke bedrijven, overheden, kennisinstituten, branche- en belangen organistaties en vastgoedprofessionals. Ook online worden de onderwerpen gedeeld via linkedin (ruim 5.000 volgers) en jagermedia.nl Gaat u ons ook volgen? Arthur Jager uitgever/directeur FOOD Locaties 2018/2019 - 3

4 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication