7

Goede voorbereiding bespaart tijd, haalt perfectie dichterbij en verandert werkdruk in een positieve uitstraling. B ouwplannen in de voedingsindustrie vormen een complexe materie, maar zijn wel degelijk goed te realiseren binnen de hiervoor gestelde periode en het gereserveerde budget. Dat stelt Marco van der Laan, directeur van Aan de Stegge Twello. “Wij bouwen met grote regelmaat voor productie- en logistieke bedrijven en voor groothandelaren,” zegt hij. “Het te volgen traject voor opdrachtgevers in de AGF en vleesen visverwerking heeft voor ons geen geheimen meer. Tegelijkertijd vrijwaren we de klant van - negatieve - verrassingen. Bij ons zijn geen kosten voor meerwerk te verwachten. De grondslag daarvoor ligt in het vroegtijdig aan de bel trekken voor de organisatie en het vastleggen van afspraken. Wij staan voor een resultaatgerichte, geïntegreerde aanpak via een heldere methode. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever betrekken Bas te Riele en Marco van der Laan Sleegers FOOD Locaties 2018/2019 - 7

8 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication