3

FOODBOOK Bij Karsten & Kuiper wordt er met liefde gekookt omdat we van fantastisch eten houden. Daarom maken we alles zelf in de professionele keuken van onze winkel. Hierdoor weten wij precies wat er in de gerechten zit en voldoet alles aan onze smaak en kwaliteitseisen. Wij werken waar mogelijk met biologische producten en besteden veel aandacht aan de herkomst van de ingrediënten. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar samenwerkingen met lokale (Haagse) leveranciers. Verwachtingen overtreffen - dat is ons streven. Wij koken… jullie genieten! Catering Met onze kennis en ervaring maken wij het plannen van events makkelijker. In dit foodbook delen wij een aantal van onze cateringmogelijkheden, menusuggesties en andere leuke extra's. Cateringopties en menu's zijn zorgvuldig door ons samengesteld en uiteraard aanpasbaar naar wens. Wij kunnen ook personeelsmaaltijden voor bedrijven verzorgen of de lunch op kantoor. Speciale wensen Een volledig glutenvrij menu of zijn alle gasten vegan? Speciale dieetwensen i.v.m. allergieën? Ons keukenteam heeft veel goede ideeën en denkt graag mee om het voor alle gasten een fantastisch event te maken. Laat dit foodbook een opzet zijn voor een persoonlijk gesprek. Wij komen graag kijken op locatie of kom zelf gerust langs in onze winkel. Voor meer informatie bel 070-221 0344 of mail ons op info@karstenkuiper.nl Catering . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Lunch . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 Borrelarrangementen en hapjes . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 Diner . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 Extra's . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 Vragen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 Opdrachtgevers . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19 KARSTEN & KUIPER FOODBOOK 3

4 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication