3

Is alles wat er op de menukaart staat, ook te bestellen? Is de etalage mooi aangevuld en liggen er genoeg producten in je winkel? Heb je alle reserveringen genoteerd in de agenda en weet je hoeveel plekken je vandaag kan weggeven aan spontane inloop? Zijn er nog high-tea's gereserveerd voor vandaag? Ja, toevallig wel, 1 high-tea voor 4 personen, ter ere van iemands verjaardag! Het is 12.00 uur, de eerste gasten komen binnen, ze zijn dolenthousiast want het is hun eerste keer. Je legt ze de huisregels goed en duidelijk uit en omdat ze een kind van 6 bij hebben, leg je deze nog extra uit dat hij voorzichtig met de katten omgaat en ze niet achterna rent. Het gezelschap gaat naar binnen en na een paar minuten neem je hun bestelling op. Een uur later is inmiddels het hele café volgestroomd, er is nog maar één tafeltje vrij. De mensen die een high-tea hebben gereserveerd, zijn er inmiddels ook. Je bent begonnen met de hightea voorbereiding, je maakt allerlei kleine verse hapjes en vult een prachtige schaal met lekkers. Terwijl je hiermee bezig bent, willen er nog 4 andere tafels ook eten bestellen. 2 panini's, 3 clubsandwiches en een brownie. Het is ineens ontzettend druk maar hier geniet je van, zo gaat de tijd lekker snel en met eten werken vind je leuk. Dan komt er ineens een klant naar voren; een kat heeft overgegeven in het café. Dat moet natuurlijk zo snel mogelijk opgeruimd worden! Op dat zelfde moment komt er een gezelschap binnen van 6 personen, die vragen of je nog plek hebt zonder reservering. Herken jij jezelf hierin en ben je in staat om prima te presteren onder druk? Dan ben jij misschien wel de volgende kattencafé eigenaar!

4 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication