49

4 De taart doormidden snijden en vullen met ananasjam 5 De taart door licht geroosterd pindaschaafsel rollen, hiervoor de rand van te voren met zachte boter of slagroom bestrijken. 6 De taart garneren met slagroom en stukjes ananas en met maraquin essence bedruppelen. Biscuittaart in een pan op de kookplaat 2 eieren; 50 gram suiker; vanillesuiker. 40 gram bloem; 10 gram maizena of aardappelmeel; zout. 1 Vet de bodem en een gedeelte van de opstaande wand van een aluminium pan met de boter in. 2 Leg in de pan een stuk vetvrij papier even groot als de panbodem en vet ook dit in. 3 Doe het deeg in de pan met de deksel er op. 4 Kies een kookplaat uit die past bij de pan. Baktijd: 35 à 40 minuten door kookstand; 10 minuten stand 0. WITLOFSALADE 2 struikjes witlof ½ prei 1 appel (geen Granny) Sap van ½ citroen 2 plakken ham (50 gram) 2 ons Kerhem 1 eetlepel olie 1 theelepel suiker Snuifje zout 2 eetlepels bieslook Wat peper en Aroma Mandeguod 47

50 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication