33

Vandaag de uitwedstrijd tegen Leunen 5. Dit wordt een kort verslag. Het was een draak van een wedstrijd. 0-1 Steven op aangeven van Tuur. Voor Steven was het jaren geleden dat hij scoorde en hij was dan ook zichtbaar opgelucht. 0-2 Ramon assist Rowan. 0-3 Rowan assist Willem-Jan. Dat was ook de ruststand. Na de thee scoorde Leunen de 1-3. De eindstand 1-4 werd gescoord door Rowan na een corner Peter van de Venn. Volgende week weer eens een thuiswedstrijd tegen het sterke Ysselsteyn 4. Montagnards 3 -Ysselsteyn 4. Op deze prachtige zonnige ochtend stond de wedstrijd Montagnards 3 - Ysselsteyn 4 op het programma. Wedstijd werd in eerste instantie afgelast omdat het speelveld (lees trainingsveld) werd afgekeurd. Omdat de mannen vanuit Ysselsteyn al onderweg waren, was ’t viert (spelen later tijdstip) de pineut en kon het derd toch doorgaan. Alle lof voor de vrijwillige verzorgers van ons sportpark, dit mag en moet ook zeker nog eens gezegd worden! Maar als we na een regenachtige zaterdagnacht het trainingsveld eruit gaan gooien, dan voetballen we als 3e elftal waarschijnlijk niet vaak meer L. Hier trainen namelijk alle jeugdteams, lagere elftallen en ook de veteranen kwamen zelfs deze zaterdag nog in actie op dit veld. 6 dagen volop actie dus en dan zouden die 90 minuten van een derde elftal op zondag niet meer kunnen? Wij hebben er zo ons eigen idee over.. Maar goed, op naar veld 4. De eerste helft was er een van de gemiste kansen. De ruststand was 0-0. In de tweede helft na een tactische ingreep van coach Marc Peters kwam t derd in de 66e minuut op voorsprong 1-0 Dick Kleeven op aangeven van Peter vd Venn. De 2-0 werd gescoord door Rowan Lucassen, wederom assist Dick. De 3-0 kwam van de voet van Willem-Jan Elsenberg die zichzelf mooi vrij speelde. Good old Teun Peeters maakte zijn rentree op eigen terrein. Het werd uiteindelijk 4-0 door onze reserve speler Roel Cuppen waarbij de assist wederom van Dick kwam. Dit was ook de eindstand. Tot volgende week. Merselo 2 - Montagnards 3 Montagnards 3 geeft voetballes aan Merselo 2. De uitblinkers vandaag waren Dick Kleeven met 6 assists & 4 doelpunten en Willem -Jan Elsenberg met 4 doelpunten. Maar eigenlijk waren we als team de uitblinker. De 0-1 kwam van de voet van Willem assist Dick. 0-2 Willem assist Dick. 0-3 Peter vd Venn assist Dick. 0-4 Willem assist Dick. 0-5 ,Willem assist Dick. 0-6 Dick assist Willem. Dat was ook de ruststand. 0-7 Peter vd Venn. 0-8 Rob assist Tim. 1-9 Peter vd Venn 29