26

maken ,maar de keeper red en de bal komt bij Ollie die resoluut uithaald en de 1-0 is een feit.Als Ollie in de 23e minuut de 2-0 maakt op aangeven van Dick zijn we helemaal los.Drie minuten later is het Jordy die uit een vrije trap de 3-0 aantekend.Dick geeft in de 38e minuut de bal op Rowan die de 4-0 maakt.De 5-0 is een geweldige lob van Dick.Ramon schiet in de 45e minuut nog op de lat en met een russtand van 5-0 gaan we naar de thee.Wat was het een sublieme 1e helft ,het klopte van achterin tot en met de voorhoede als een bus.Misschien wel onze allerbeste 45 minuten ooit.De ijzersterk spelende Ollie maakt de 6-0 op aangeven van Dick.Het is nog niet genoeg ,want de 7-0 word door Dick gemaakt op aangeven van papa Dominique.In de 65e minuut komt Bjorn zijn laatste minuten maken voor ons team.De 8-0 word gescoort door Tuur die de keeper verschalkt met een mooie lob.Het feest word compleet als de afzwaaiende Bjorn de 9-0 laat aantekenen.In de 85e minuut krijgen we een pingel tegen ,maar de uitstekende Peter de Bruin laat zich niet verschalken.Bjorn krijgt zijn welverdiende publiekswissel na zich jaren lang ingezet te hebben voor onsOllie 3x Team.Met een bos bloemen en een bierpakket neemt hij afscheid.Als de wedstrijd is afgefloten krijgt ook Wiel na zijn laatste wedstrijd een bos bloemen en een bierpakket voor zijn aandeel in dit mooie jaar.Inmiddels was al duidelijk geworden dat Elsendorp na een 1-1 ruststand de wedstrijd heeft gewonnen met 2-6 ,helaas zijn wij geen kampioen maar we kunnen terugkijken op een fantastisch seizoen met maar 2 verliespartijen en alle andere wedstrijden de volle winst.Gelukkig heeft Montagnards 2 het kampioenschap wel binnen gehaald Chapeau.Volgend seizoen gaan weer vol voor het kampioenschap.Groeten de trainert. Uitslagen: Montagnards 3 – Toxandria 2 SSS 5- Montagnards 3 Montagnards 3 –Venray 7 Montagnards 3 – Feducia 2 6-0 1-6 6-3 9-0 Montagnards 4 Nog steeds uitzicht op het kampioenschap. Maar dan zal Montagnards 4 wel alle wedstrijden moeten gaan winnen. VCA 2 uit, altijd moeilijk. Afgelopen jaar telkens verloren van dit team dat grotendeels bestaat uit ex eerste elftalspelers. Het gaat er ook niet altijd vriendelijk aan toe als wij tegen VCA spelen. Op het punt van 22