28

druipt van het team. Om verdere escalatie te voorkomen, zijn we gestopt met de wedstrijd en hebben Sambeek met 1 – 0 laten winnen. Ook de volgende uitwedstrijd weten we niet te winnen. De Zwaluw 3, een team met veel routine, veegt ons van het veld en we krijgen een pak slaag. Dit seizoen is dit onze grootste nederlaag (5 – 1). Brinn Moodie scoort en valt uit met een hersenschudding. Weg kampioenschap! De thuiswedstrijd tegen DSV 4 is een kleine pleister op de wonde. Onze tegenstander is nogal fysiek ingesteld. Na tien minuten moet Jim al naar de kant (Feyenoord kon kampioen worden?). Gelukkig willen Mohamed Abdirahman en Rick Ebus bij ons invallen. Tot scoren komen we in de eerste helft niet. Maar bij de start van de tweede helft laat iedereen zien dat de supporters niet voor niets zijn gekomen. Direct pressie, goede passing en scherp verdedigen. De 10 schiet Milan Gelden uit een vrije trap binnen. En dan begint het Trystan Jacobs feestje. Hij schiet er drie in. Een ongelukkige tegentreffer maakt het voor de tegenstander wat dragelijker, maar we winnen met 4 – 1. Inmiddels is Stormvogels 3 kampioen in onze poule geworden. De laatste wedstrijd van het seizoen doet er helaas niet meer toe. Onze tegenstander kan geen team op de been brengen en we winnen op papier met 3 – 0. Helaas geen kampioen, maar het is wel een mooi seizoen geweest. Jammer dat ons team niet breed genoeg was om de blessures op te vangen. Wel mooi en daar zijn we ook trots op dat Jason is uitgeroepen tot “keeper van het seizoen”. En onze Bram Erren die voor iedereen klaarstaat, is uiteindelijk verdienstelijk derde geworden in de strijd om “speler van het seizoen”. Wederom dank aan Hans Lemmen om telkens weer klaar te staan als scheidsrechter. Ook alle supporters bedankt. Geweldig dat jullie zowel thuis als uit vaak aanwezig waren. Uitslagen: VCA 2 – Montagnards 4 Sambeek 2 – Montagnards 4 1 – 2 1 – 0 De Zwaluw 3 – Montagnards 4 5 – 1 Montagnards 4 – DSV 4 4 – 1 Montagnards 4 – Stormvogels 3 3 – 0 24