28

moet nemen? Jordy maakt in de allerlaatste minuten nog de 5-0 wat tevens de eindstand is. Een verschrikkelijke wedstrijd die meer stil heeft gelegen dan dat er gevoetbald werd. Kortom; echt zo’n wedstrijd waarin je liever in bed was blijven liggen. 15-10-2017; SV Blerick 4 – Montagnards 3 SV Blerick uit. Hebben we alles? 13 spelers? Check, Coach? Check, Muziek? Check, Verzorgingskoffer? Check, Ballen? Check, Waterzak? Check,Bidons? Check, Tas met tenues? Helaas... jammer dat we daar in Blerick pas achter kwamen. Wiel en Hetty Ripkens kwamen gelukkig als vaste supporters en brachten de tas mee. Wel pas om 11 uur zodat we zonder warming up moesten beginnen. Uitstellen was niet mogelijk want de scheids moest na afloop direct weg. We hebben er dus maar voor gekozen om de eerste helft te gebruiken als warming up en namen de 1-0 achterstand met rust op de koop toe. Na rust dan toch maar gaan voetballen en de score opgevoerd tot 1-4. Doelpunten kwamen van Tim Van de Venn 2x, WillemJan Elsenberg en Dick Kleeven. Aanstaande donderdag staat de bekerwedstrijd tegen VCA op het programma. 20.00 uur trappen we af op sportpark de Venhorst. Volgend weekend zijn wij niet bereikbaar! 19-10; beker: Montagnards 3 – VCA 1 of 2 (daar zijn we nog niet helemaal uit) Omdat we met ons elftal in het weekend van 21 en 22 oktober een uitstapje gepland hebben spelen we de bekerwedstrijd tegen VCA op donderdagavond. Het weer is prachtig, we spelen op veld 1, Niek Gramser en Martijn van Ginkel versterken ons vanuit het 2e elftal door afwezigheid van enkele van onze eigen spelers, kortom de ideale omstandigheden voor het bereiken van de volgende ronde. Het liep echter ietsje anders.. Al bij opkomst leken wij (op Marcel van Hest na) allemaal veranderd in Wesley Sneijdertjes. Of bij VCA leken ze allemaal op Peter Crouch maar er zat in ieder geval wat verschil in lengte tussen beide elftallen. Was dat alles geweest dan was het misschien nog te overzien geweest, maar deze Crouches bleken ook nog stuk voor stuk te kunnen voetballen. Daarnaast beschikten ze over een berenconditie en waren ze dodelijk in de afronding. Door een aantal individuele fouten stonden we al na 19 minuten met 0-2 achter. Daarna kwamen wij ook iets meer in het spel en vielen de doelpunten als zoete broodjes aan beide kanten. Ruststand 3-5. Meteen na rust scoorde VCA de 3­-6 en 3-7 en was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Uiteindelijk werd het na een leuke pot voetbal nog 5-8. Een voetbalonwaardige uitslag. Doelpunten aan Montagnardszijde kwamen van (Jaja daar is hij weer) Rob Hermens, Dick Kleeven 2x, Niek Gramser en Willem-Jan Elsenberg. Uitslagen: DEV Arcen 2 – Montagnards 3 SV United / BVV 2 – Montagnards 3 1-3 Montagnards 3 – Resia 2 Montagnards 3 – SV Venray 6 SV Blerick 4 – Montagnards 3 5-0 1-4 24 1-4 (beker) 9-2