36

WAREN. Doelpuntenmakers: Bjorn 1x, Dick 4x, Willem-Jan 1x, Rowan 3x & Tim 2x. Zondag 10 september bekerwedstrijd Vianen Vooruit 3 – Montagnards 3. We verzamelden om 11.45 op ons eigen sportpark om te vertrekken voor de middagwedstrijd tegen Vianen Vooruit. Toen om 11.50 uur Wup ook gearriveerd was konden we vertrekken. Onze assistentcoach Teun P. verzaakte waardoor Olli Schax als onze grootste supporter ook als gelegenheidsstaflid werd toegevoegd. De wedstrijd was amper 4 minuten oud toen Vianen Vooruit al Achteruit moest om de bal uit het net te halen na een treffer van Koekoek. In de 14e en 18e minuut werd de score uitgebreid naar 2 en 3-0 door Rowan (assist Dick) en Dick zelf na goed terugleggen van Steven. In de 34e minuut ging Vianen inderdaad vooruit en werd uit een vrije trap de 3-1 aangetekend. In de 40e minuut was het Dick die mocht aanleggen voor een penalty, maar zoals meer grootheden dit weekend (Ziycech, Ghoochannejhad, Ambrose) mistte ook Dick de strafschop. Na rust verliep het weer vlotjes. In minuut 55 schoot Jordy Ripkens een vrije trap tegen de touwen en in de 61e minuut scoorde Rick Verrijdt (vandaag gehuurd van ’t Viert) op aangeven van Joep de Wit de 5e. Een minuut later tekende diezelfde Joep naar voorbereidend werk van Dick voor nummer 6 en een kleine acht minuten later was het Royke Verrijdt die een pass van (jaja wederom) Dick fraai afrondde. Het slotakkoord kwam van Ramon Jaspers die na wederom (poeh poeh begint saai te worden) een assist van Dick de 8e Montagnardstreffer aantekende. Tussendoor had Vianen ook nog 2x gescoord waardoor de eindstand werd bepaald op 3-8. We hadden deze grote uitslag zeker niet kunnen bereiken zonder de tactische aanwijzigingen van Thomas (better known as Olli). En willen hem daarvoor dan ook zeer bedanken! Doelpuntenmakers: Rob 1x, Rowan 1x, Dick 1x, Jordy 1x, Rick 1x, Joep 1x, Roy 1x & Ramon 1x. Uitslagen: (beker) Montagnards 3 – DSV 3 32 11-2