31

eigen voetbal te krijgen. In de 69ste minuut pikt een aanvaller van GFC een terugkopbal op en scoort de 5-0. Brinn Moodie vervangt Jens Arntz en Mohammed Fuaad komt er in voor Teun Jacobs. 6 minuten voor het einde wordt de verdediging weggespeeld en brengt GFC de stand op 6-0. Even later wordt het 6-1 als Mohammed Fuaad de opbouw van GFC verstoord. In de laatste minuten scoort GFC nog de 7-1 en de 8-1. Met een stevige kater rijdt Montagnards 1 terug naar Bergen in de wetenschap dat we nauwelijks vanuit onze kracht hebben gespeeld. Keeper: Martijn van Ginkel Doelpuntenmakers: Mohammed Fuaad Man of the match: 181117 Montagnards 1 - SVEB 1, uitslag 5-4 Montagnards boekt een zeer welkome overwinning op directe rivaal SVEB 1. Op een koude zaterdagavond wordt bij kunstlicht een verbeten strijd om 3 kostbare punten geleverd. Aanvankelijk heeft SVEB de overmacht en scoort in de 12de minuut uit een vrije trap de 0-1. Een stevig duel levert Luc Stevens na 12 minuten een gele kaart op. Halverwege de eerste helft verschalkt Rik Ebus de keeper van SVEB met een lob en brengt de stand op 1-1. Tien minuten later moet Jens Arntz het veld met een blessure verlaten en wordt vervangen door Willem van der Maazen. Willem in de spits, Rik speelt verder in de achterhoede en ziet een kopbal van SVEB net over het doel gaan. Drie minuten voor de pauze scoort SVEB de 1-2 na een overname uit een harde voorzet van links die knap wordt ingetikt. Tim Martens begint de tweede helft in plaats van Rik Ebus. In de 51ste minuut scoort Mohammed Fuaad met een slapstick-goal de 2-2 na een misverstand in de verdediging van SVEB. Zeven minuten later scoort Jens Vervoort met zijn snelheid de 3-2. De 68ste minuut levert een te laat ingezette actie op Bram van Roosmalen een speler van SVEB geel op. Een vermeende achterbal wordt door de keeper van Montagnards terug in het spel gebracht waaruit SVEB handig de 3-3 scoort. Dan breken er 12 spannende minuten aan met 3 doelpunten: in de 81ste minuut scoort Willem van der Maazen de 4-3, de 82ste minuut wordt het 4-4 met een strakke kopbal. Een minuut later vervangt Kevin Ripkens Michael Weijs die een goeie wedstrijd heeft gespeeld. Mohammed Fuaad breekt door en wordt onderuit gehaald: geel voor SVEB. Het winnende doelpunt valt uit een knap genomen 27