34

achterstand. Hiermee zakte de moed weg en lieg Udi weg naar 1-8. Onterecht en onnodig. De uitwedstrijd tegen DAW3 moest weer winst opleveren want we staan inmiddels weer bij de onderste 3. Maar deze wedstrijd sloeg het noodlot verder toe met vele blessures. Vanaf het begin werd de wedstrijd uit handen gegeven en werd er gevoetbald zonder geloof en inzet. Eindresultaat 7-1 verlies met één opleving van Niek Gramser. Volgende periode moeten er punten gepakt worden...... Uitslagen: Montagnards 2 – Juliana Mill 2 DSV 2 – Montagnards 2 O.S.S.'20 3 – Montagnards 2 Montagnards 2 – Udi 4 DAW 3 – Montagnards 2 Montagnards 2 – Volkel 3 1-2 0-1 6-2 1-8 7-1 afgelast Montagnards 3 29-10-2018 Afgelopen zondag zag het er naar uit dat de mannen van ´t derd genoegen moesten nemen met 1 punt. Uit een van de spaarzame aanvallen van Oostrum viel plots een doelpunt waardoor we met 0-1 achter de rust ingingen. Na rust maakte linksback Dominique Pecasse op zijn Tagliafico´s de dikverdiende gelijkmaker. In de allerlaatste seconde ging de bal echter terecht op de stip. Het was moeilijk te zien of het een handsbal was, maar gelukkig was de scheidsrechter scherp! Een man in Goch die zijn hond aan het uitlaten was had overigens ook gezien dat het hands was. Jens Jennissen ging achter de bal staan en schoot hem overtuigend in. 2-1. 4 November. Op deze zonnige zondagmiddag de uitwedstrijd in Overloon. In de 2e minuut is het al raak voor de blauw gelen, het is Peter vd Venn die de 0-1 scoort. We spelen niet echt goed maar houden de voorsprong tot de thee .In de 48ste minuut is het Rowan die erg goed aangespeeld word door Willem-Jan de 0-2 is een feit. Als we in de 56 e minuut zijn beland is het Willem-Jan die de assist van Steven op waarde inschat en de eindstand 0-3 staat in de boeken.Tot volgende week. Montagnards 3 heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Hoewel we zeker niet minder waren dan de mannen van Wittenhorst zijn we zonder punten huiswaarts gekeerd. Op een verschrikkelijk 30