39

Montagnards VR 1 Volharding dames 2 - Montagnards dames 1 9-0 Vanmorgen stond de wedstrijd tegen de dames van Volharding 2 op het programma. Een voor ons bekende tegenstander aangezien we hier in de beker ook al tegen hadden gespeeld. Al snel bleek dat we vandaag de agressiviteit en felheid, die we vorige week toonden, misten. De duels werden niet goed aangegaan waardoor de tegenstander goed in zijn spel kwam. Kortom de dames waren nog niet goed wakker de 1e helft. De 2e helft ging ietwat beter en pas tegen het einde van de wedstrijd werd de agressiviteit en de felheid weer getoond door de dames maar dat was helaas te laat. Weer een goed momentje voor ons leerproces, wat iedere week weer door gaat. Hou vol dames want er zit nog steeds vooruitgang in het spel. Montagnards vr1 - ZSV vr1 0-11 Gisteren kwam de koploper op bezoek in Bergen. Dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden wisten we al. Al na 20 seconden lag de bal er al in. De dames waren blijkbaar nog niet goed wakker. In de gehele 1e helft liepen we continu achter de feiten aan. We lieten de tegenstander gewoon lopen en waren niet fel genoeg In de duels. Ondanks knap keeperswerk van Loes zijn we de rust in gegaan met een 0-6 achterstand. Na de dames in de rust flink wakker te hebben geschud begonnen we de 2e helft stukken feller. Ieder duel werd weer fel aangegaan en daar had de tegenstander toch wat meer moeite mee. Dit hebben we een minuut of 35 goed volgehouden en er werd gewoon weer goed gevoetbald. Na die 35 minuten zat de vermoeidheid er goed in en kon ZSV toch weer een aantal keren scoren waardoor de eindstand op 0-11 werd gezet. Helemaal geen schande gezien de ranglijst. Een groot compliment aan alle dames voor hun inzet en dan vooral in de 2e helft. Ze hebben zich goed herpakt en uiteindelijk gevochten voor iedere bal. Chapeau dames ga zo door, maar dan de volgende keer het liefst 2 helften Oostrum vr 1 - Montagnards vr 1 5 - 1. Vandaag stond de wedstrijd tegen de dames van Oostrum op het programma. Het werd een gelijkwaardige wedstrijd waarbij het allebei de kanten kon opgaan. In de eerste helft kregen we 3 zeer onnodige goals om de oren omdat we niet alert reageerden op sommige situaties. Toch werd er goed gevoetbald. Lekker fel in de duels en je merkte dat de tegenstander daar toch wel moeite mee had. We zijn dan ook de eerste helft regelmatig bij de goal van de tegenstander geweest. Tweede helft werd er heel goed gevoetbald, veel druk op de 35