33

Vervolgens werd het vrij snel ook 2-0 door wederom een verbluffend doelpunt. Willem-Jan kreeg de bal welteverstaan op zijn rug, of was het nou jouw elleboog Willem? In ieder geval, de keeper stond op het verkeerde been en de bal rolde tergend langzaam de goal in. De tegenstander deed nog wat terug in de tweede helft maar het mocht voor SSS uiteindelijk niet baten. Al met al, twee vreselijke goals gemaakt en een tegengoal geïncasseerd, maar wel 3 punten! DSV 6 - Montagnards 4 Vergeleken met de vorige wedstrijd had deze zondagmiddag juist wel alles in zich om in de boeken te gaan als een van de raarste voetbalzondagen. Allereerst kwamen we op een soort van steppe gebied terecht. Kleine plukjes dor gras wisselden zich af met grote plakken geërodeerde zandvlaktes. Ten tweede was dit half woestijn gebied niet afgebakend met de welbekende kalklijnen. Ten derde hadden de doelnetten waarschijnlijk al een aantal jaargetijden meegemaakt gezien het grote aantal gaten erin. Het plan de campagne van de arbiter was om de eerste helft toch op deze zandvlakte te laten plaatsvinden om vervolgens het gehele orkest te verplaatsen naar een ander veld. Enfin, eerste helft gebeurde er niet veel totdat Wayne Rooney ineens een geel pizzabakker-outfit aangetrokken had. Kent u die omhaal nog van hem tegen Man City? Chapeau, Rick Verrijdt, voor een van de mooiste goals die we in de afgelopen tijd gezien hebben! De eerste helft sloten we af met 1-1. De tweede helft ging lang gelijk op, beide teams scoorden nog een keer en de eindstand leek dan ook uit te lopen op een gelijke stand. Echter, 5 minuten voor tijd kregen we alsnog de deksel op de neus. Een penalty inclusief rode kaart kregen we gepresenteerd door de zeer dubieuze arbiter die een grote stempel drukte op de tweede helft (om het maar netjes te verwoorden). Dit betekende de 3-2 en even later zou het nog 4-2 worden. Helaas geen punten aan dit duel overgehouden maar achteraf gezien misschien ook wel terecht. Uitslagen: Montagnards 4 – SSS 6 DSV 6 - Montagnards 4 2-1 4-2 29