26

h Thema 3 verpakkingen j Ambitie Al onze meeneemmaaltijden worden verpakt in gerecycleerd of biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. In al onze buurt- en bedrijfsrestaurants hebben klanten de mogelijkheid om maaltijden mee te nemen. We verpakken deze maaltijden steeds in gerecycleerde of biologisch afbreekbare potjes en bakjes. Het inpakpapier rond onze broodjes is FSC-gecertificeerd en de inkten die gebruikt worden voor de bedrukking zijn mens- en milieuvriendelijk. Je zou er van schrikken hoeveel verpakkingsmateriaal er rond onze groenten, vlees en vis zit wanneer deze worden afgeleverd. Dikwijls is dat om hygiëne- en kwaliteitsredenen niet anders mogelijk. Door goed te sorteren en herbruikbare bakken te gebruiken, kunnen we toch de impact beperken. In het najaar van 2018 gaan we van start met herbruikbare zakjes voor onze klanten. In een overgangsfase zullen we deze gratis geven. Nadien worden ze betalend. j h Thema 4 Onze klanten Ambitie We staan elke dag tussen onze klanten, luisteren naar hen en leren van hen. Klant is koning. Klant is koning We staan letterlijk tussen onze klanten, dus weten we ook wat er leeft. Dagelijkse feedback wordt in de uitbatingen zelf ter harte genomen. Suggesties en klachten worden systematisch opgevolgd via een systeem van klachtenmanagement. Zo leren we als organisatie elke dag bij in het luisteren naar onze belangrijkste ‘aandeelhouders’: onze klanten. DUURZAAMHEIDSVERSLAG Sense 2016-2017 | 26

27 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication