19

Ontdek de voordelen COMBI-STOOMOVENS Combi-stoomovens bieden verschillende kookoplossingen in één apparaat voor een optimale flexibiliteit en gebruikscomfort. Het stoomniveau kan worden aangepast van 20% tot 75% voor malse of sappige gerechten maar even krokant door de traditionele ovenfunctie. STOOM Verhitting met stoom is ideaal om gerechten op te warmen zonder dat ze uitdrogen of hard worden. In combinatie met overige bakfuncties levert stoom een belangrijke reductie van baktijd en temperatuur, waardoor smaak en voedingswaarde beter behouden blijven. STOOM + HETE LUCHT De stoomfunctie wordt gecombineerd met de hetelucht functie, waarbij de warmte afkomstig is van het convex-element in de ventilator. De combinatie stoom en hetelucht zogt ervoor dat het voedsel niet uitdroogt, maar toch een mooie goudbruine kleur krijgt. OPWARMFUNCTIE Met deze functie kunnen eerder bereide en in de koelkast bewaarde gerechten met stoom worden opgewarmd. UITNEEMBAAR GLAS Veel ovens beschikken over een ovendeur met uitneembaar glas. Met een paar eenvoudige handelingen kan het ovenglas worden gelift, waardoor de binnenkant van de deur grondig gereinigd kan worden. TOEVOEGEN VAN WATER Dankzij het innovatieve systeem kunt u water via het verborgen water reservoir vullen.

20 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication