33

UITMUNTENDHEID ALS STANDAARD Verschillende manieren van koken LUCHTCIRCULATIE MET ONDER-/BOVENWARMTE De warmte van het onder- en bovenelement wordt gecirculeerd door de ventilator. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige warmteverdeling waardoor er op verschillende niveaus tegelijkertijd kan worden gebakken, zonder dat geuren en smaken zich mengen. HETELUCHT MULTIFUNCTIONEEL Dankzij het convex-element rond de ventilator wordt de warmte gelijk over de oven verdeeld. Hierdoor is het mogelijk om op verschillende niveaus te bakken. TURBOHITTE Na het selecteren van deze functie verwarmen alle oven- elementen en wordt de warmte gecirculeerd door de ventilator. Voor zeer intensief bakken op 1 of 2 niveaus, zonder dat geuren en smaken zich vermengen. Speciaal voor grote gerechten. Gebruiksgemak HALFSTERKE GRILL MET BRAADSPIT De braadspit kan worden gebruikt bij de volledige of halfsterke grill. De fornuizen van Smeg zijn speciaal ontworpen om het energieverbruik te reduceren. Op deze manier kan veel energie bespaard worden, wat tevens zorgt voor een duurzamer gebruik. 5 KOOKNIVEAUS De meeste fornuizen zijn uitgerust met 5 kookniveaus. Door deze veelzijdigheid is er plaats voor ieder gerecht in de ruime ovens én kunnen meerdere gerechten tegelijk worden bereid. UITNEEMBAAR GLAS De binnendeur van de oven bestaat volledig uit glas en is eenvoudig uitneembaar. Zo kan vuil gemakkelijker worden verwijderd, wat een volledige reiniging van de oven toelaat. TELESCOPISCHE GELEIDERS Telescopische geleiders, makkelijk te monteren en te verwijderen, maken het mogelijk om bakplaten en roosters geheel of gedeeltelijk uit te schuiven. Deze oplossing garandeert absolute veiligheid tijdens het controleren en uitnemen van de ovengerechten.

34 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication