Overzicht Editor

Nadat je je muisaanwijzer op je dashboard over een publicatiecover hebt bewogen en op LINK EDITOR hebt geklikt, opent de editor met een pagina-overzicht van de publicatie.

VOEG INTERACTIVITEIT TOE

Klik op het pagina-overzicht op de afbeelding van de dubbele pagina (spread) waar je interactiviteit op wilt toevoegen. De publicatie opent vervolgens op de spread. Boven de spread kun je de interacties selecteren die je wilt toevoegen (URL- en paginalinks) en vervolgens de gewenste instellingen maken. Klik buiten het kader om deze op te slaan. Beweeg je muisaanwijzer op de spread over het kader en klik erop om deze te wijzigen.

Klik op VOORVERTONING om de huidige status van de publicatie te bekijken.

Klik op PAGINA-OVERZICHT om naar het pagina-overzicht terug te keren.

Algemene instellingen

Klik op het pagina-overzicht op ALGEMENE INSTELLINGEN om de algemene publicatie-instellingen (bijvoorbeeld de taal van de reader en de layout instellingen) te wijzigen.