Hoe kan ik een publicatie delen die op een specifieke pagina opent?

Zorg ervoor dat je de publicatie publiceert voordat je deze deelt.

Link naar URL

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie die je wilt delen en klik op BEKIJK.

2. Klik op LIVE VERSIE.

3. Blader naar de gewenste pagina waarop je de publicatie wilt laten openen als je lezers op de door jou gedeelde link klikken.

4. Klik op de URL in je browser. Klik op Ctrl+C (Windows) of Cmd+C (Apple) om de publicatie URL naar je klembord te kopiëren.

5. Embed de URL op je website of plak de publicatie URL in je nieuwsbrief, email of social media post door op Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Apple) te klikken.

vanuit publicatie delen op social media

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie die je wilt delen en klik op BEKIJK.

2. Klik op LIVE VERSIE.

3. Blader naar de pagina waarop je de publicatie wilt laten openen als je bezoekers op de link in je social media bericht klikken. Klik vervolgens linksonder op MENU en vervolgens op DELEN.

4. Klik op het DELEN scherm onder OPENEN OP op de ronde radio button naast de huidige spread

5. Klik vervolgens op het gewenste social media icoon om je bericht inclusief de publicatie URL te posten (als je nog niet bent ingelogd in je specifieke social media account, dien je eerst in te loggen).

NOoTAls je de publicatie URL via Facebook deelt, zal je sociale netwerk bij je bericht tevens een afbeelding van de publicatie cover evenals de publicatie titel en beschrijving zien.