Hoe kan ik een publicatie via e-mail delen?

Zorg ervoor dat je de publicatie publiceert voordat je deze deelt.

Elke publicatie is ale een website en heeft zijn eigen webpagina/URL. Je kunt deze publicatie URL vinden in je dashboard. Je kunt vervolgens eenvoudig in je e-mail naar deze URL linken (bijv. door een hyperlink aan specifieke tekst of een afbeelding in je e-mail nieuwsbrief toe te voegen). Als je bezoekers op deze link klikken, opent de publicatie automatisch in een nieuw browser venster.

Publicatie op een specifieke pagina laten openen

Als je wilt dat de publicatie op een specifieke pagina opent, voeg dan '/#' achter de publicatie URL, waarbij '#' het paginanummer is. Als je bijvoorbeeld wilt dat je publicatie op pagina 10 opent, voeg dan /10 achter de publicatie URL toe.