Hoe kopieer ik links/interacties naar een andere pagina?

De volgende sneltoetsen helpen je om een of meer kaders naar een andere spread te kopiëren.

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie die je wijlt wijzigen en klik op LINK EDITOR.

2. Klik op OPEN DRAG & DROP EDITOR.

3. Klik op het pagina-overzicht op de afbeelding van de spread waarvan je een of meer interacties naar een andere pagina in de publicatie wilt kopiëren.

Kopieer een kader

Klik op het kader dat je wilt kopiëren en klik op Ctrl+C (Windows) of Cmd+C (Apple). Blader vervolgens via de bladerpijlen of het pagina-overzicht naar de gewenste pagina en klik op Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Apple) om het kader te kopiëren.

Kopieer een selectie interacties

Positioneer je muisaanwijzer linksboven de selectie interacties die je wilt kopiëren. Klik en sleep je muisaanwijzer (met je linker muisknop ingedrukt) rechtsonder de selectie en laat je muisknop los. Blader vervolgens via de bladerpijlen of het pagina-overzicht naar de gewenste spread en klik op Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Apple) om de selectie interacties te kopiëren.

Kopieer alle interacties op een spread

Klik op Ctrl+A (Windows) of Cmd+A (Apple) om alle interacties op een specifieke spread te selecteren en klik op Ctrl+C (Windows) of Cmd+C (Apple). Blader vervolgens via de bladerpijlen of het pagina-overzicht naar de gewenste spread en klik op Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Apple) om alle interacties te kopiëren.