Hoe kan ik de taal van de reader aanpassen?

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie die je wilt wijzigen en klik op INSTELLINGEN.

2. Selecteer op het instellingen scherm bij TAAL in de pulldown de gewenste taal van de reader en klik op OPSLAAN.

nootAls de reader nog niet in jouw taal beschikbaar is, wordt alle tekst in het Engels getoond. Vanuit zoekoptimalisatie oogpunt is het dan nog wel aan te bevelen om je taal te selecteren. Stuur ons een e-mail als je de reader in jouw taal beschikbaar zou willen hebben.