27

R RPAGINA zo kun je makkelijk een clown tekenen CARNAVAL CUPCAKES 1 Benodigdheden versieren carnaval cupcakes: Bak de cupcakes en laat ze afkoelen. Zet de benodigdheden voor deze vrolijk gekleurde Carnaval Cupcakes klaar. Elektrische oven: 180 °C Heteluchtoven 170 °C Inclusief Midden Baktijd: ongeveer 22 minuten 2 IJshoorntjes in Choco Dip: Verwarm de choco dip en zet een ijshoorntje in het bakje. Schep met een lepeltje de choco dip over de bovenste helft van het horentje. Laat het daarna rustig uitdruppelen. Als je donkerbruine en witte hoorntjes hebt gemaakt, maak je lichtbruine choco dip door in het overgebleven wit een beetje donkerbruin te doen. Ingrediënten: Bakgerei: Cupcake vormpjes Mixer met garden 1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes mixer met garden voor de cupcakes: 1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel 100 g boter of margarine 2 eieren (op kamertemperatuur) voor decoratie: 1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin 1 beker Dr. Oetker Choco Dip wit ongeveer 10 - 12 oubliehoorntjes Dr. Oetker Regenboogfantasie (gekleurde hagels) Dr. Oetker Minifeest ongeveer 1 zakje Tum tummetjes 3 Drogen ijshoorntjes: Zet de hoorntjes met de choco dip rechtop te drogen op een stukje bakpapier. MOPJES 4 Cupcake met gekleurde hageltjes: Doop de cupcake in de choco dip en daarna in de gekleurde hageltjes. 5 IJshoorntje op cupcake: Zet daarna meteen een hoorntje bovenop de cupcake en duw deze een beetje dieper in de cupcake. 6 Chocosnoepjes op ijshoorntje plakken: Plak de gekleurde chocosnoepjes met een beetje gesmolten choco dip op het hoorntje. Als laatste plak je een suikersnoepje op de bovenkant van het hoorntje. Jouw Cupcake is klaar voor Carnaval! H.C.V. de Weidemennekes 27

28 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication