10

« ESSENTIALS » REINIGERS LAIT NETTOYANT REINIGINGSMELK GEZICHT - OGEN Deze romige, subtiel geparfumeerde en zachte reinigingsmelk is geschikt voor alle huidtypen. In één handeling reinigt en verwijdert ze make-up van het gezicht, de oogleden en de wimpers. Ze respecteert de hydrolipidenfilm van de huid en laat haar perfect schoon, soepel en comfortabel achter. Belangrijkste ingrediënten: borneol, zacht reinigende bestanddelen van plantaardige oorsprong, bruinwierderivaat, plantaardige glycerine. GEL NETTOYANT REINIGINGSGEL GEZICHT - OGEN Deze fijn en zacht schuimende, azuurblauwe gel is geschikt voor alle huidtypen. Hij reinigt mild en verwijdert zacht make-up van het gezicht, de oogleden en de wimpers. Hij zuivert en verkwikt de huid, respecteert haar hydrolipidenfilm en laat haar soepel, fris en aangenaam aanvoelen. Belangrijkste ingrediënten: iris, zacht reinigende bestanddelen van plantaardige oorsprong, roodwier, etherische oliën van lavendel, geranium, litsea cubeba. EAU MICELLAIRE NETTOYANT CREME REINIGINGSMELK GEZICHT - OGEN - LIPPEN Dit intelligente water is zowel een reinigingsdeskundige als een specialist verouderingspreventie. Dankzij de micellaire technologie worden onzuiverheden zacht verwijderd en het gelaat, de ogen en de lippen perfect gereinigd, zonder naspoelen. Voor een perfect zuivere, frisse en prettig aanvoelende huid in 1 handeling, snel en doeltreffend. Belangrijkste ingrediënten: zeelavendel, micellen van zachte reinigende moleculen, polysachariden, natrium PCA, etherische oliën van roos en kamille, Quintessence Yon-Ka*. 10 «ESSENTIALS» REINIGINGSCRÈME GEZICHT Deze romige en voedende emulsie is bijzonder geschikt voor de droge, de reactieve of de beschadigde huid. Ze reinigt mild en ontdoet de huid zacht van haar make-up. Ze respecteert haar hydrolipidenfilm en laat de huid schoon, soepel en gekalmeerd achter. Belangrijkste ingrediënten: pepermunt, zacht reinigende bestanddelen van plantaardige oorsprong, plantaardige glycerine, terpineol, Quintessence Yon-Ka*.

11 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication