51

verbouw Aan de statige Professor Lorentzlaan in Zeist is A&R10 gevraagd een uitbreiding te ontwerpen voor deze monumentale villa. Aan de achterzijde van de woning worden de bestaande uitbouwen gesloopt en vervangen door een nieuw volume. Deze uitbouw wordt uitgevoerd in dezelfde steen als het woonhuis. Deze steen is gevonden bij een handel in oude bouwmaterialen. Door de nieuwe uitbouw en aanpassing van de kozijnen worden de zichtlijnen naar de tuin sterk verbeterd. Op de huidige garage wordt een nieuwe rieten kap geplaatst waardoor de garage beter past bij het statige woonhuis. Intern wordt het huis voorzien van na-isolatie en worden de ruimtes aangepast aan de eisen van het gezin. Op de begane grond ontstaat door de beter gesitueerde uitbouw een ruime leefkeuken met aansluitende eetkamer. Op de tweede verdieping wordt een sportkamer gerealiseerd en op de eerste verdieping een ruime walk-in-closet. PROFESSOR LORENTZLAAN ZEIST

52 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication