4

Seniorenvereniging HLMRMEER NOORD “MEER-SENIOREN” April 22—Mei 22 [52] 5 MEI—BEVRIJDINGMAALTIJD Op 5 mei 2020 vierde Nederland dat we 75 jaar geleden bevrijd waren. Dit zou overal in den lande door middel van bevrijdingsmaaltijden worden gevierd en ook in Hoofddorp zou in het gebouw de Jeugd van Gisteren een bevrijdingsmaaltijd worden georganiseerd. De besturen van de Stichting De Jeugd van Gisteren én van de Senioren Vereniging Haarlemmermeer-Noord zouden dit samen realiseren, mét subsidie van de gemeente en gefaciliteerd door comité 4 en 5 mei. Toen gooide Covid 19 roet in het eten. Het gebouw ging op slot. Ook het daarop volgende jaar kon er helaas geen sprake zijn van een bevrijdingsmaaltijd. Nu vanuit de overheid alle restricties zijn opgeheven hebben beide besturen besloten alsnog een bevrijdingsmaaltijd te organiseren. Het doet ons dan ook veel plezier u allen uit te nodigen om met ons op donderdag 5 mei 2022 van een bevrijdingsmaaltijd te komen genieten in de vorm van een lunch. U bent vanaf 12.30 uur van harte welkom. De zaal is vanaf 12.00 uur geopend. Deze lunch is geheel gratis en het zal u aan niets ontbreken. Ook niet-leden zijn van harte welkom. De lunch duurt in principe tot 14.30 uur. Echter, het staat u vrij om daarna nog een wijle te blijven en een drankje te nuttigen om gezellig na te praten. U kunt zich voor deze lunch tot en met uiterlijk 22 april opgeven bij ondergetekende : tel.: 023- 5651138 of via de mail: mcveling@ziggo.nl Neem uw buurman, buurvrouw, vriend of vriendin, zus of broer mee! Maar denk erom: VOL IS VOL We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen gedurende de oorlogsjaren. Heeft u indertijd iets spannends, ontroerends of grappigs meegemaakt en wilt u dat met ons delen, dan nodigen wij u uit om uw verhaal tijdens de maaltijd (of erna) aan ons te vertellen. Wij hopen van harte dat u allen 75 jaar vrijheid met ons wilt vieren en deze vrijheidsmaaltijd met ons komt delen. Namens het bestuur van de JvG en de Sv-HN, Christine Veling [ 4 ]

5 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication