13

IJsselmeerkrant 13 Zeg je Henri Willig, dan zeg je kaas. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op 26 maart 2024 jl. was het 50 jaar geleden dat Henri en Riet Willig op hun boerderij begonnen met het maken van Nederlandse kwaliteitskazen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een internationaal gerenommeerde kaasmakerij met ruim 35 winkels die jaarlijks meer dan 7 miljoen bezoekers ontvangen. Deze mijlpaal wordt door het familiebedrijf uitgebreid gevierd. Jubileum kaas met Nederlandse Whisky Speciaal ter ere van het Gouden jubileum heeft Henri Willig een unieke kaas ontwikkeld. Deze kaas is bereid met Frysk Hynder whisky, de favoriete whisky van Henri, en is vanaf 26 maart 2024 als limited edition gedurende de rest van het jaar in de winkels van Henri Willig beschikbaar. Henri Willig nodigt iedereen uit om zijn jubileumkaas te komen proeven en te genieten van zijn passie voor kaas.

14 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication