0

Kunst in Beweging Schilderijen Nummer 99 maart 2021 Connie Harkema atelier (op wielen) waar beeld en woord samengaan Gedichten/verhalen Reispresentaties Voordrachten Schrijfworkshops Werk in opdracht Kussens, zwart-witjes en corona Het nieuwe leven in een camper bevalt uitstekend. We hebben al veel leuke plaatsjes bezocht en de meeste weertypes doorstaan: van vorst, eindeloze regenbuien en storm tot en met heerlijk zachte lentetemperaturen. Om het wat gezelliger in ons huis/atelier op wielen te maken, hebben we wat plantjes opgehangen en kussens met schilderij opdruk aangeschaft. Deze kussens of kussens met een opdruk van andere schilderijen zijn overigens ook bij mij te bestellen, voor het geval je ze erg leuk mocht vinden.

Schrijven, computerbewerkingen, fotografie, lezen, wandelen en fietsen zijn nog steeds de hoofdbezigheden van het moment. Verslagen daarvan vind je op de sociale media Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Het zwart-witte werk voor de zomerexpositie in de Grote Kerk in St.-Jacobiparochie is inmiddels klaar. Vandaar dat de nieuwsbrief vooral in het teken staat van voor deze tentoonstelling bedoelde tekeningen met gedichten. En ook mijn prenten van het corona regenboogproject, waaraan ik samen met kunstenaar Richard van Ekeren werk, zijn voltooid. Ik wens je weer veel lees- en kijkplezier, Connie Harkema, beeldend woordkunstenaar Corona regenboogproject Mijn complete tekenbijdrage aan de politiek gerelateerde coronaserie in de kleuren van de regenboog, waaraan ik samen met kunstenaar Richard van Ekeren werk, ziet er zo uit. Nu nog even afwachten hoe we verdergaan...

Jaarboekje PoëzieClub Eindhoven Stiekem een beetje trots op de publicatie van deze geïllustreerde gedichten in het jaarboekje van PoëzieClub Eindhoven. Opmars naar expo “Zwart-Wit” Samen met kunstenaar Ryt Kooistra houd ik een zomerexpositie van 2 maanden in de Groate Kerk te Sint Jacobiparochie met de titel “Zwart-Wit”. Zoals de titel al aangeeft, komt daar alleen zwart-wit werk.

Voor mij betekent dit een beetje terug naar mijn beginperiode, waarin ik nog geen kleuren durfde te gebruiken. Door werk uit deze tijd in een nieuw jasje te steken en aan te vullen met gedichten ontstaat nu een andere presentatie en uitstraling, zoals bij onderstaande beeldgedichten.

Contact en achtergrondinformatie Kunst in Beweging is open op afspraak. De website (www.connieharkema.nl met webshop) is 24/7 bereikbaar. Je kunt me mailen op connieharkemainfo@gmail.com of bellen op 06 - 87 265 366 De nieuwste berichtjes vind je op: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002148662167 http://www.linkedin.com/pub/connie-harkema/17/b54/244 http://twitter.com/ConnieHarkema https://www.instagram.com/connie_harkema/ Online publicaties: http://onlinetouch.nl/connieharkema

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
Home


You need flash player to view this online publication