41

Catering & High Specials Of het nu om bittergarnituur gaat, om koffie met gebak of om complete maaltijden, bij de Poorterij kan alles op maat en naar eigen wens bereid worden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden wat we kunnen bieden. Lunchbuffet: • Diverse belegde minibroodjes wit/bruin/boeren • Diverse vleeswaren zoals rosbief, fricandeau etc. • Diverse kaassoorten. Brie, jonge en oudekaas. • Diverse salades. Tonijnsalade, kip-kerriesalade etc. • Diverse wraps gevuld met o.a. gerookte zalm Luxe hapjes voor bij de borrel: • Ham/meloen: Cantaloupe-serrano-affilla • Soft shell crab: Tempura-chilimayonaise • Tonijn tataki: Furikake-wasabicreme • Tomberrie & mozzarella: Basilicum-parmezaanse kaas • Gazpacho: IJsgekoeld-komkommer-gamba • Miniburger: Black angus-manchego-pancetta • Zalmtartaar: Citrus-avocado-tortilla • IJsdesert: IJs van prosecco en Gin-Tonic • Gevulde wraps met zalm of kip • Soepenbuffet met stokbrood Maaltijden: • Voorgerecht (keuze uit) - Rucolasoep - Rauwe gemarineerde tonijn - Boerenham met meloen - Pastasalade met kip • Hoofdgerecht (keuze uit) - Varkensstoofpotje bereid in tarwebier - Gebakken zalm in alioli • Dessert (keuze uit) - Macaron met fruitsalade, bolletje ijs met slagroom en rabarbermoes Bittergarnituur: • Knoflookgarnalen (warm) • Kaas- of tapasplankje • Krokettenproeverij of grote bierbitterballen • Miniloempia’s of Dim Sum hapjes High Specials • High tea - zoete lekkernijen - gevulde wraps - chocolademousse - kopje soep - minibroodjes - sandwiches - onbeperkt thee of koffie - scones Eventueel uit te breiden met een glaasje prosecco vooraf • High wine Geniet van vier gerechtjes met bijpassende wijnen. De koks zullen u verwennen en onze bediening zal een begeleidende wijn erbij serveren. Eventueel uit te breiden met een glaasje prosecco vooraf. • High beer Voor de bierdrinkers kan je de biertjes van Bommelaar proeven. Daarbij krijg je ook bij elke biergang een bijpassend gerechtje. Vraag naar een offerte op maat via 0418 - 726 810 of receptie@de-poorterij.nl 41

42 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication