9

Nieuwe sponsor voor de dames veteranen Dames veteranen hebben een nieuwe shirtsponsor. Nadat de Foto: Martin ZwakenBerg nieuwe tenues in gebruik waren genomen zat er een leeg vlak op het shirt. In de zoektocht naar een nieuwe sponsor is er binnen het team en sponsor gevonden namelijk LINKED-IT, het ICT-bedrijf van Roy en Liset Overgoor. De shirts zijn inmiddels bedrukt en zien er mooi uit! Een overwinning is er helaas nog niet mee behaald. Foto: Martin ZwakenBerg Sudosa-Desto maatje te groot voor Bevers Dames 1 Deze zaterdag reisden wij af naar Assen voor een potje tegen SudosaDesto Dames 4. Afgezien van het slechte nieuws in de persconferentie van vrijdagavond, stapten we toch positief in de auto. Deze wedstrijd moesten we onze vaste puntenscoorder Stans missen, maar gelukkig kregen wij fijne versterking van Romy. De eerste set was niet slecht, maar ook niet goed en verloren wij met 25-18. Toch maar eens opnieuw proberen in de tweede set, maar ook die verloren we met 25-14. We hadden vooral veel moeite met hun opslag en hun aanval. Laten we het ook maar niet hebben over de derde set die we verloren met 25-9. De laatste set hadden we niks meer te verliezen en gingen we er met de volle honderd procent tegenaan. Dit ging best aardig en we waren vooral heel enthousiast in de laatste set. Het was leuk, maar ook deze set verloren we met 25-21. We waren dichtbij. Het bleek toch dat de Assenaren een maatje te groot voor ons waren. Ze staan nu ook eerste. Wij staan momenteel in de middenmoot op nummer zeven, maar zijn zeker nog van plan zo veel mogelijk puntjes te pakken en te stijgen in het klassement. Na de avondlockdown hopen wij weer volop te mogen trainen en spelen en zullen wij zeker nog wat puntjes onze kant op trekken. Foto: Martin ZwakenBerg Dames 1 LHC blijft winnen Zaterdag jl. komen de dames van HCL dames 1 op bezoek bij de meiden van Auto van Ewijk/LHC dames 1. Na de persconferentie van afgelopen vrijdag, kan dit wel eens de laatste wedstrijd van 2021 zijn voor de meiden van Auto van Ewijk/LHC. Het is nog onzeker hoe het seizoen er verder uit gaat zien, dus Auto van Ewijk/ LHC is erop gebrand om alles te geven deze wedstrijd. Na een voorbereidende training op vrijdagavond en een duidelijke voorbespreking van de trainster, begon om 12.30 uur de wedstrijd. De meiden van Auto van Ewijk/LHC waren voorbereid op het dubbele cirkel spel van HCL, toch konden zij hier de eerste helft niet echt grip op krijgen. Hierdoor leverde elk gescoord doelpunt van Auto van Ewijk/LHC ook een tegendoelpunt op. Dit zorgde ervoor dat de eerste helft gelijk op ging. Met als resultaat een ruststand van 12-11 in het voordeel voor Auto van Ewijk/ LHC. In de rust bespraken de dames van Auto van Ewijk/LHC dat er een tandje bovenop moest. In de verdedigen beter samenwerken door met zijn allen te schuiven en in de aanval onze kansen te benutten. Vol goede moed begon Auto van Ewijk/LHC aan de tweede helft. De eerste minuten van de tweede helft moesten de meiden van Auto van Ewijk/LHC nog even inkomen. De stand bleef gelijk opgaan. Na 10 minuten had Auto van Ewijk/LHC de dekking goed staan, waardoor HCL moeilijker tot scoren kwam. Auto van Ewijk/LHC kon zelfs af en toe de bal onderscheppen en vanuit de dekking tot scoren komen. Mede hierdoor kon Auto van Ewijk/LHC uitlopen. Na 60 minuten minuten stond er 27-21 op het scorebord. De 8e wedstrijd op rij gewonnen door de meiden van Auto van Ewijk/LHC. Winst voor SC Lemele Afgelopen zaterdag werd er door het eerste elftal van SC Lemele een uitwedstrijd gespeeld tegen SC Rijssen ook een laagvlieger in de 4e klasse F. Zij bezaten voor aanvang van deze wedstrijd 1 punt meer dan wij. Lemele nam vanaf het begin het heft in handen op een zwaar bespeelbaar veld. Dit resulteerde in kansen voor Bram van Bessen, Yoran Bakhuis en Michiel Grefelman die van buiten de 16 de paal raakte. Halverwege de eerste helft kwamen we op een 0-1 voorsprong door Bram van Bessen, die een voorzet van de rechterkant prima binnenschoot. SC Rijssen was in de eerste helft éénmaal gevaarlijk voor ons doel, maar één van hun voorwaartsen schoot in kansrijke positie naast. Gelijk in de eerste minuut van de tweede helft scoorde Erik Lubbers de 0-2 die een lange pass van achteruit oog in oog met de keeper goed binnenschoot. Hierna was het verzet van SC Rijssen gebroken en kon Lemele via goed combinatiespel uitlopen tot 0-4 door wederom Bram van Bessen die tweemaal de keeper kansloos liet. Halverwege de tweede helft werden er 4 JO 19 spelers ingebracht en deze lieten vanmiddag zien dat wij het er voor de toekomst prima voor hebben staan. Ook werd er in de laatste 10 minuten nog tweemaal gescoord door Yoran Bakhuis en Stijn Horsman die de eindstand op 0-6 bepaalden zodat wij de rode lantaarn over konden doen aan SC Rijssen. Na de wedstrijd was er nog wel de vraag ‘waren wij nu zo goed of was SC Rijssen zo zwak’? Laten we dit in het midden laten, maar voor vandaag geeft het een lekker overwinningsgevoel. SC Lemele Voorlopig programma za 4-12-2021: Thuis: 14:30 Lemele 1 - s.v. Rijssen 1; 14:30 Lemele 3 - FC RDC 4; 12:30 Lemele JO19-1 - DVC Dedemsvaart JO19-2; 10:00 Lemele JO15-1JM - JCLE JO15-2; 09:45 Lemele JO12-1 - Rohda R. JO12-5; 09:00 Lemele JO10-2JM - Daarle SP JO10-1; 08:30 Lemele JO9-1JM - Raalte JO9-2; 11:00 Lemele VR1 - ASC ‘62 VR2. Uit: 14:00 DES 6 - Lemele 2; 10:30 Gramsbergen JO17-3 - Lemele JO17-1JM; 12:15 Sportclub Deventer JO13-2 - Lemele JO13-1JM; 08:30 Rohda R. JO10-3 - Lemele JO10-1; 08:30 Vilsteren JO111JM - Lemele MO11-1. VV Lemelerveld 9:00 Programma za 04-05-2021 Thuis: Lemelerveld JO15-3 - HHC Hardenberg JO15-2; 9:00 Lemelerveld JO8-2 - JCLE JO8-2; 9:00 Lemelerveld JO9-2 - Nieuwleusen SV JO9-2; 9:00 Lemelerveld JO9-3 - ZAC JO9-2; 10:00 Lemelerveld JO12-1 - Be Quick’28 JO12-1; 10:00 Lemelerveld JO11-2 - Blauw Wit’66 JO11-2; 10:00 Lemelerveld JO10-1 - Heeten JO10-1; 10:00 Lemelerveld JO10-2 - SVI JO10-2; 10:00 Voetbalschool; 11:15 Lemelerveld JO14-1 - Achilles E JO141; 11:15 Lemelerveld JO13-1 - DOS ‘37 JO131; 13:00 Lemelerveld MO17-1 - Bergentheim MO17-1; 13:00 Lemelerveld JO15-1 - SSA DVC Dedemsvaart JO15-3; 14:30 Lemelerveld JO172 - Den Ham JO17-3; 14:30 Lemelerveld JO19-1 - SDOL JO19-1. Uit: 8:30 Vroomshoopse Boys JO11-3 - Lemelerveld JO11-1; 8:30 Hardenberg ‘85 JO101 - Lemelerveld JO10-3; 8:35 Wijhe ‘92 JO8-2JM - Lemelerveld JO8-1; 9:00 Gramsbergen JO123 - Lemelerveld JO12-2; 9:40 Hardenberg ‘85 JO12-3 - Lemelerveld JO12-3; 9:45 Wijhe ‘92 JO9-3 - Lemelerveld JO9-1; 10:30 Voorwaarts V. JO13-1 - Lemelerveld JO13-2; 11:15 SJO JCHW JO15-1 - Lemelerveld JO15-2; 12:00 Sportlust Vr. 2 - Lemelerveld 2; 14:30 Sc. Overwetering JO17-1 - Lemelerveld JO17-1. Programma zo 05-05-2021: Thuis: 10:00 Lemelerveld VR2 - ST: Witkampers/ Klein Dochteren VR3; 10:00 Lemelerveld 7 - Wijhe ‘92 8; 12:00 Lemelerveld 4 - Rohda R. 5; 12:00 Lemelerveld 5 - Rohda R. 9; 14:00 Lemelerveld 1 - NEO 1. Uit: 9:30 Witkampers 2 - Lemelerveld 2; 10:00 FC RDC 35+2 - Lemelerveld 35+1; 11:00 Activia 2 - Lemelerveld 3; 11:30 Rohda R. 10 - Lemelerveld 6; 11:30 WWNA VR1 - ST: Lemelerveld/Lemele VR1; 13:15 Reaal Dronten 2 - Lemelerveld 8.