9

De aftrap van de wedstrijd door Prins Pek de 1e. Foto: Martin Zwakenberg Lemelerveld verliest topper tegen Dalfsen Op een overvol sportpark Heidepark is Lemelerveld er vanmiddag niet in geslaagd om van Dalfsen te winnen. De bezoekers hadden in de tweede helft de betere kansen en dit resulteerde uiteindelijk in een nipte 0­1 overwinning. Voor Lemelerveld betekende dit de eerste nederlaag na zeven winstpartijen. Onder een stralend zonnetje betraden de nummers 1 en 2 van de ranglijst het veld. De aftrap werd dit keer niet alleen verricht door de Pupil van de Week, maar ook door Jeugdprins Pek de Eerste. Dit alles onder toeziend oog van honderden toeschouwers en Prins Oetra de Eerste. back volleerde vanaf randje zestien, maar Knol tikte de bal stijlvol uit het doel. Vanaf dat moment kwamen de bezoekers wat beter in de wedstrijd en dat resulteerde in een aantal grote kansen. In de 55e minuut zag een speler van Dalfsen doelman Ramaker ver voor zijn goal staan, waarop hij besloot het Lemelerveldse doel onder vuur te nemen. De bal ging rakelings over. Robin Morrenhof in actie. Beide ploegen begonnen wat gespannen aan de wedstrijd. Het was wat zoeken en hierdoor duurde het even tot er echte kansen kwamen. De eerste twee grote kansen waren voor de thuisclub. Jordy Lugtenberg ging na twaalf minuten alleen op de keeper af, maar de Dalfser sluitpost Mark Knol wist de bal te keren. In de twintigste minuut ging Wesley Vlierman een-opeen, maar ook hij stuitte op de keeper van Dalfsen. De bezoekers kregen vlak voor rust nog een kans, maar zij slaagden er ook niet in om de score te openen. Vlak na rust schoot Jasper Gerritzen Lemelerveld bijna op 1-0. De rechtsvv Lemelerveld Progr za 23 feb: thuis: 14:30 Lemelerveld 2(zat) - OVC ‘21 2; 08:45 Lemelerveld JO9-1 - ST: SC Balkbrug/Avereest JO9-1. Progr za 23 feb: uit: 14:45 Colmschate ‘33 JO17-1 - Lemelerveld JO17-1 Progr za 24 feb: thuis: 12:00 Lemelerveld 8 - SDOL 5; 10:00 Lemelerveld VE1 - Broekland VE1. Progr za 24 feb: uit: 14:00 Emmeloord SC 1 - Lemelerveld 1; 10:00 Lettele 2 - Lemelerveld 3; 10:00 De Zweef 4 - Lemelerveld 4 10:30 Overwetering 4 - Lemelerveld 5 SC Lemele Progr za 23 feb uit: 14:30 MVV ‘69 1 - Lemele 1. De Bevers Zaterdag 23 februari halve finale open clubkampioenschappen. Meisjes A speelt om 09.45 u, 13.00 u en 15.00 u in Lemelerveld. Meisjes C speelt om 09.45 u, 13.00 u en 15.00 u in Sneek. Mini 6 speelt om 11.00 u, 12.00 u en 15.00 u in Houten. Dinsdag 26 februari 21.00 u. NVC D1 - Dames 6. Dalfsen begon meer en meer aan te dringen en kreeg steeds betere kansen. Desondanks had de ingevallen Teun in de Wal de thuisclub op voorsprong kunnen zetten. Hij ging in de 67e minuut alleen op het vijandelijke doel af, maar wist doelman Knol ook niet te verschalken. Het duurde tot de 80e minuut voor de eerste treffer viel. Een middenvelder van Dalfsen haalde vanaf een meter of 20 aan en de bal belandde in de verre hoek: 0-1. Lemelerveld ging op jacht naar de gelijkmaker, maar echt grote kansen leverde dit niet meer op. Ondanks het puntverlies blijft Lemelerveld wel lijstaanvoerder in de tweede klasse L. Dalfsen staat nu gelijk in punten, maar Lemelerveld heeft een veel beter doelsaldo. Zondag gaat Lemelerveld op bezoek bij Emmeloord. Aanvang op sportpark Ervenbos is 14.00 uur. Voor wie mee wil, de bus vertrekt om 11.45 uur. Opgave bij Frans Kogelman, tel. 06-41 83 19 89. Foto’s: Martin Zwakenberg Gehaktbal à 150 gram per stuk voor maar 0.99 Vier punten voor De Bevers De eerste set was zo’n eentje die we dit seizoen wel vaker hebben meegemaakt. Tegenstander Sneek had behoorlijk wat serve druk. Wel zoveel dat wij totaal niet aan spelen toe kwamen. Na de betoverende woorden van invaltrainer Rieks gingen we ineens als een speer. 25-22 werd de uitslag in ons voordeel. Op naar de tweede set. Dat zou toch eigenlijk wel redelijk makkelijk moeten gaan. We kunnen we het verschil niet maken. Het loopt lang gelijk op. Bij een stand van 28-26 weten we de set dan toch af te sluiten. En daar issie dan... De veelbesproken en meest gevreesde derde set binnen de volleybal. Met veel hulp van het publiek slagen we erin om ook deze set binnen te slepen. 25-22. Nog maar één set te gaan... Je zou denken dat zo’n laatste set, zeker na zo’n goed begin, toch het fanatisme opwekt bij iedereen. Maar helaas... Geen vijf punten, maar wel vier! Wat hadden we die punten hard nodig... Een redelijke zevende plaats is waar we nu even op mogen rusten. Twee weken hebben we de tijd om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen SVI in Zwolle. Volledig verslag op sukerbiet.nl Computerreparaties Kogelman, Veenweg 19, Luttenberg Tel. 0572-37 19 52 Open van ma. t/m vr. 19:00 tot 21:00 Uit eigen slachterij, puur voor jou Vechtdal rundvlees Ruim gevulde pakketten á 5 kg 60.00 o.a. entrecote, riblap, runderlap, gehakt, sucadelap, worst en kogelbiefstuk Altijd laag geprijsd en makkelijk te bereiden: KOUWEN LEMELE Op bestelling via: dirk-jan@slagerijkouwen.nl App 06-13081686 Telefoon 0572 33 12 59 Kijk ook eens op: www.slagerijkouwen.nl Vechtdal varkensvlees Pakketten á 8 kg 50.00 o.a. karbonade, speklap, verse worst, h.o.h gehakt en verse gehaktballen. Per 2 st verpakt. Weet wat u eet. Seizoensaanbieding: Schouderkarbonade per kg 6.00 Rookworst, 2de voor de halve prijs Erwtensoep, circa 1 liter voor maar 4.50 Deze aanbieding is geldig tot 1 maart Ophalen op VRIJDAG: Weth. Imminkstraat 16 Lemele