9

100% Haarle Dames 1 - Auto van Ewijk/LHC Dames 1 Op zaterdag 20 november stond alweer de 7e competitiewedstrijd op het programma voor de dames van Auto van Ewijk/LHC. Dit keer waren de dames uit op bezoek bij 100% Haarle. Dit is voor Auto van Ewijk/ LHC geen onbekende tegenstander. De dames van 100% Haarle wisten dit seizoen uit 6 wedstrijden 3 punten te halen, waarbij deze in de laatste 2 wedstrijden werden gehaald. De dames van Auto van Ewijk/LHC wisten dus dat 100% Haarle erop gebrand zou zijn om ditmaal de volle buit te pakken. Uiteraard waren de dames van Auto van Ewijk/LHC er zelf ook op gebrand om de punten te pakken om zo de ongeslagen reeks voort te zetten. Het begin van de eerste helft ging gelijk op, 100% Haarle wist hierbij de voorsprong te pakken. Auto van Ewijk/LHC moest erg op gang komen, maar wist een achterstand van 4-2 snel goed te maken en zelfs naar een 4-7 voorsprong om te buigen. Vanaf dit moment hielden de dames de voorsprong vast en gingen met een 10-15 ruststand de kleedkamers in. De rust was voor de dames een moment om even weer op te laden, want met maar 1,5 wissel op de bank begon de vermoeidheid toe te slaan. In de rust werd er besproken wat er beter kon. Zo werd er onder andere genoemd om slimmer terug te verdedigen, aangezien 100% Haarle een aantal keer vanuit een snelle tegenaanval wist te scoren, en om zelf meer snelheid in de aanval op te brengen. In het begin van de tweede helft wist 100% Haarle door een aantal goede schoten van afstand weer in te lopen en tot een verschil van maar 2 doelpunten te komen. Ook de tweede helft moesten de dames van Auto van Ewijk/LHC in het begin weer erg op gang komen. De dames wisten na het dipje weer uit te lopen en konden door middel van een aantal mooie afstandsschoten en passeeracties de stand verder uitbreiden. Met nog 10 minuten op de klok stond Auto van Ewijk/LHC met 9 doelpunten voor. Echter wist 100% Haarle weer een aantal punten in te lopen door meerdere malen uit stand te scoren en waarbij Auto van Ewijk/ LHC hun eigen kansen vaak niet wisten te benutten. Uiteindelijk stond er na 60 minuten spelen een stand van 23-29 op het scorebord en konden de dames van Auto van Ewijk/LHC de punten weer meenemen naar Lemelerveld. De ongeslagen reeks wisten de dames dus voort te zetten en zij hopen dit deze week uiteraard ook te doen. Dan staat er namelijk weer een thuiswedstrijd op het programma, ditmaal tegen HCL Dames 1. De wedstrijd wordt zondag 28 november om 12.30 uur gespeeld. VV Lemelerveld Programma za 27-11-2021: Thuis: 8:45 Lemelerveld JO11-1 - Daarlerveen JO11-1; 9:00 Lemelerveld JO9-2 - Lemelerveld JO9-3; 9:00 Lemelerveld JO8-2 - SSA DVC Dedemsvaart JO8-2; 10:00 Lemelerveld JO12-3 - HHC Hardenberg JO12-4; 10:00 Lemelerveld JO102 - SJO JCHW JO10-1; 10:00 Sallandse 4x4 toernooi; 14:30 Lemelerveld 2 - SSA DVC Dedemsvaart 3; 14:30 Lemelerveld JO17-1 - SV Twello JO17-1. Uit: 8:30 Excelsior’31 JO11-5 - Lemelerveld JO11-2 9:00 Sallandia JO9-1 - Lemelerveld JO91; 9:00 Lemelerveld JO9-2 - Lemelerveld JO9-3; 9:45 Lemele JO12-1 - Lemelerveld JO12-2; 9:50 Berkum JO12-2 - Lemelerveld JO12-1; 10:00 MVV ‘29 JO10-1 - Lemelerveld JO10-3; 10:30 Berkum JO8-4 - Lemelerveld JO8-1; 11:00 Nieuwleusen SV JO15-1 - Lemelerveld JO15-1; 11:00 DZC ‘68 JO14-1 - Lemelerveld JO14-1; 11:00 DETO JO13-1 - Lemelerveld JO13-1; 11:00 Heino JO10Wedstrijdverslag SC Lemele Op een troosteloos sportpark “Het Zandeinde” waar deze middag Foto: Martin ZwakEnBErg De Bevers D1 pakt na lange tijd weer winst binnen Afgelopen zaterdag speelden wij onze 10e competitiewedstijd, wederom zonder publiek in ons eigen beverburcht. Gelukkig hebben wij weer een live uitzending uitgezonden om de kijkers deze mooie pot te laten zien. We speelden tegen Oranje Nassau die een paar plekken boven ons in het klasse ment stonden. We besproken onze strategieën en begonnen met goede moed aan onze warming up. De eerste set wisten we meteen druk te zetten. We hadden een service druk waarmee we de tegenstander goed konden beïnvloeden. Deze set liep gelijk op. Uiteindelijk wisten wij deze set naar ons toe te trekken met een uitslag van 25-23. De tweede set ging kortgezegd super. We zaten er allemaal lekker in. Onze libero Tes zat er super bij en gaf een goede blokdekking. We wonnen deze set ook met 25-15. De derde set ging wat minder, we hadden het wat moeilijker. De tegenstander kwam sterker terug uit de vorige set. Deze set was erg spannend in de laatste fase, waar het erg gelijk opging. Uiteindelijk verloren we deze zet met 23-25. Na de derde set hadden we onszelf voorgenomen om geen 5e set te hoeven spelen. We hebben het de vorige wedstrijd al heel spannend gemaakt, dus we wouden deze set koste wat kost pakken en zoveel mogelijk punten thuis laten. Deze set was erg spannen maar we wisten deze set toch naar ons toe te trekken met 26-24. Al met al, een goede wedstijd en 4 punten waar we allemaal erg trots op mogen zijn. Ook willen wij alle supporters heel erg bedanken voor de support vanuit de woonkamers, wij vinden het super om in deze tijd zoveel online support te krijgen. We hopen jullie dit weekend weer live te zien. Dan spelen wij uit tegen Sudosa Desto Dames 4. door de nieuwe coronamaatregelen van de regering geen publiek werd toegelaten, ontvingen wij deze middag GFC uit Goor, die vanmiddag moesten winnen om de aansluiting met de top te behouden. Wij tankten vorige week zelfvertrouwen door de eerste drie punten binnen te halen door een 3-2 overwinning op SVV 56. Voor de echte liefhebbers was deze wedstrijd via een live stream op facebook te volgen (Erik Bakhuis), bedankt hiervoor. De wedstrijd begon prima voor ons. GFC had wel het meeste balbezit maar kwam niet tot uitgespeelde kansen. Onze verdediging stond als een huis het eerste half uur. Maar waar GFC zelf geen kansen bij elkaar speelde, werden ze door ons geholpen. Een verkeerde terugspeelbal kon keeper Ruan Weelink nog goed redden, maar toen 2 minuten later nogmaals precies hetzelfde gebeurde, was hij ook kansloos, 0-1 via Olaf Siegers. Drie minuten later stond de 0-2 ook al op het scorebord via een corner welke door weifelend verdedigen knap werd binnengeschoten door Tim Wissink. Er is nog maar net afgetrapt door Lemele als Ruan Weelink ook de 0-3 uit het net kan halen. Ditmaal binnengeschoten door Olaf Siegers. Conclusie van de eerste helft: een half uur prima meegespeeld, maar enkele momenten van onoplettendheid en gelijk 3 doelpunten om de oren. In de 50e minuut kwam GFC zelfs op 0-4 toen onze achterhoede werd geklopt op snelheid. Opnieuw was het Olaf Siegers die zijn derde binnenschoot. De Lemeler voorwaartsen Yoran Bakhuis, Bram Kok en Remon Kleinlugtenbeld konden deze middag geen één keer echt in stelling worden gebracht. GFC liep in de tweede helft nog uit tot 0-6 door 2 doelpunten die allebei in aanmerking komen voor het doelpunt van de maand. Eerst een streep van 25 meter in de bovenhoek via Justin Vos en daarna een schitterende lob van buiten de zestien van Thijs Moorman. Genieten voor de echte voetbal liefhebber maar niet als je Lemele supporter bent. Opnieuw bleek maar weer eens dat de ploegen uit het linker rijtje op dit moment voor ons een maatje te groot zijn. A.s. zaterdag spelen we tegen een ploeg uit het rechter rijtje, namelijk SC Rijssen en hopelijk komen we dan met een goed resultaat thuis. SC Lemele Coop Statiegeldactie voor materiaal Ten Broeke’s Open Volleybal Toernooi Vanaf 1oktober tot en met 31 december 2021 kun je jouw statiegeld doneren aan het Ten Broeke’s Open Volleybal Toernooi. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door volleybalvereniging De Bevers. Coop verdubbelt het gedoneerde bedrag. Bij het inleveren van je lege flessen druk je op de knop doneren bij de statiegeldautomaat in de Coop. Steun jij ook deze actie? Foto: Martin ZwakEnBErg 1 - Lemelerveld JO10-1; 11:15 De Zweef JO152 - Lemelerveld JO15-3; 11:30 Lemele JO17-1 - Lemelerveld JO17-2; 12:00 Enter Vooruit JO19-1 - Lemelerveld JO19-1. Programma zo 28-11-2021: Thuis: 10:00 Lemelerveld 2 - Sc. Overwetering 2; 10:00 Lemelerveld 35+1 - Wijhe ‘92 35+1; 10:00 Lemelerveld 3 - Witkampers 3; 12:00 Lemelerveld 8 - F.C. Ommen 3; 12:00 ST: Lemelerveld/Lemele VR1 - Raalte VR1; 12:00 Lemelerveld 6 - Sc. Overwetering 4. Uit: 11:00 Marienheem 2 - Lemelerveld 4; 11:00 SSA DVC Dedemsvaart 6 - Lemelerveld 5; 12:00 Wijhe ‘92 5 - Lemelerveld 7; 13:00 La Première VR1 - Lemelerveld VR2; 14:00 SDC ‘12 1 - Lemelerveld 1. De Bevers Programma wo 24-11-2021: 20.30 u. Smash D1 - Dames 3. Programma za 27-11-2021: Programma za 27-11-2021: Thuis: 14:30 Lemele 2 - Bergentheim 7; 11:30 Lemele JO17-1JM - Lemelerveld JO17-2; 09:30 Lemele JO13-1JM - Berkum JO13-3; 09:45 Lemele JO12-1 - Lemelerveld JO12-2JM; 09:00 Lemele JO10-1 - SVZW JO10-2; 10:00 4x4 - 4x4. Uit: 14:30 Sportclub Rijssen 1 - Lemele 1; 14:30 Daarle SP 3 - Lemele 3; 10:30 F.C. Ommen JO19-2 - Lemele JO19-1; 10:45 DES JO15-2 - Lemele JO151JM; 09:30 Broekland JO9-2JM - Lemele JO9-1JM; 12:45 ST: EMMS/SC Lutten VR1 - Lemele VR1; 08:30 Rohda R. JO11-4 - Lemele MO11-1. 12.00 u. Voorsterslag MB1 - Meisjes B1, 12.30 u. Sudosa D4 - Dames 1, 14.30 u. Vovem MA1 - Meisjes A1, 14.30 u. Set Uppers MB1 - Meisjes B2, 16.00 u. Wythmen D1 - Dames 4, 16.00 u. Side Out MB1 - Meisjes B3, 16.30 u. Ruutvoorn MC1 - Meisjes C2, 17.00 u. Sudosa D5 - Dames 3, 17.30 u. Reflex D1 - Dames 2. Programma dinsdag 30-11-2021: 19.15 u. SVI D3 - Dames 4.