11

VV Lemelerveld Programma Voetbalvereniging Lemelerveld ZA 11-11-2023 THUIS: 9:00 Lemelerveld JO9-1 - SJO VCHW JO9-1; 9:00 Lemelerveld JO9-2 - Rohda R. JO9-6; 9:00 Lemelerveld JO9-3 - Nieuwleusen SV JO9-2; 9:00 Lemelerveld JO8-2 - SVI JO8-2; 10:00 Lemelerveld JO12-1 - VMC JO12-1; 10:00 Lemelerveld JO10-2 - Wijhe ‘92 JO10-4; 11:15 Lemelerveld JO14-1 - Sc. Overwetering JO14-1; 11:15 Lemelerveld JO13-1 - Heino JO13-1; 13:00 Lemelerveld JO15-1 - Gramsbergen JO15-1; 14:45 Lemelerveld JO19-2 - DVC Dedemsvaart JO19-3; 14:45 Lemelerveld JO17-1 - WSV JO171; 14:45 Lemelerveld JO17-2 - De Zweef JO17-2. ZA 11-11-2023 UIT: 8:30 HHC Hardenberg JO12-7 - Lemelerveld JO12-2; 8:45 Schalkhaar JO13-6 - Lemelerveld JO13-2; 8:45 Den Ham JO11-1 - Lemelerveld JO11-1; 9:00 JCLE JO141 - Lemelerveld JO14-2; 9:30 ST: SC Balkbrug/ Avereest JO11-1 - Lemelerveld JO11-2; 10:00 DVC Dedemsvaart JO8-3 - Lemelerveld JO8-1; 10:30 Gramsbergen JO10-1 - Lemelerveld JO101; 13:15 Rohda R. JO15-3 - Lemelerveld JO152; 15:00 Hellendoorn v.v. JO19-1 - Lemelerveld JO19-1. ZO 12-11-2023 THUIS: 10:00 Lemelerveld 2 - Grol 3; 10:00 Lemelerveld 45+1 - Heeten 45+1 (B.M.); 10:00 Lemelerveld VR2 - ABS VR1; 12:00 Lemelerveld 5 - Rohda R. 5; 12:00 Lemelerveld 8 - Heino 11; 12:00 ST: Lemelerveld/ Lemele VR1 - Alverna VR1. ZO 12-11-2023 UIT: 10:45 Haarle 4 - Lemelerveld 7; 11:00 Activia 2 - Lemelerveld 3; 11:30 Rohda R. 6 - Lemelerveld 6; 12:00 Heino 6 - Lemelerveld 4; 14:00 Sc. Overwetering 1 - Lemelerveld 1. De Bevers Programma Za 11 november: 12.30 u. Meisjes C1- Olhaco MC1, 13.15 u. Volco MB1 - Gemengd B1, 14.30 u. Dames 6 - Ouvol D4, 14.30 u. Dames 3 - Flash D2, 14.30 u. Meisjes B1 - VC Zwolle MB1, 16.30 u. Dames 4 - Flash D5, 16.30 u. Dames 5 - Flash D7, 16.30 u. Dames 2 - Oranje Nassau D5; 19.00 u. Dames 1 - VC Grijpskerk D1. Ma 13 november: 19.30 u. Gemengd B1 - Volco MB1. Di 14 november: 19.15 u. SVM D1 - Dames 3. Wo 15 november: 21.00 u. IVO D1 - Dames 4. Lemelerveld vrouwen wederom met lege handen Met een aantal speelsters uit de 2e selectie kwamen de Lemelerveldse vrouwen in het uitduel tegen De Tukkers Vr 2 opnieuw tekort. In Albergen werd het 4-1 en daarmee was het de 6e nederlaag op rij. Opnieuw was een aantal basisspeelsters niet van de partij door weekendjes weg of privé omstandigheden. Het draagt allemaal niet bij voor een goede prestatie en gelukkig zijn meiden uit de 2e selectie bereid om aan te sluiten. Tegen De Tukkers werd een goede eerste helft gespeeld en kwam de ploeg van Eddy Ramerman door een buitenspel doelpunt op een 1-0 achterstand. Na rust ging het allemaal een stuk minder en kon Demi van de Kolk vlak voor tijd met een doelpunt de eer nog redden. Aanstaande zondag 12 november staat het thuisduel tegen vv Alverna Vr 1 op het programma. Het duel tegen de vrouwen uit Wychen begint om 12.00 uur. Zure nederlaag Lemelerveld Op de loodzware grasmat van het Heidepark vochten Lemelerveld en Eilermark zondagmiddag een verbeten duel uit waarbij de Glanerbruggers zich aan het eind de gelukkigste mochten noemen. Het werd na een enerverende tweede helft uiteindelijk 2-3. In de eerste helft waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd. Arjon van Lenthe was na een snelle vrije trap dichtbij de openingstreffer, Job Heerink kon halverwege de eerste helft een fraaie assist van Stan Reimink net niet verzilveren. Lemelerveld doelman Rowell Evers werd een aantal malen getest door de gevaarlijke Eilermark aanvallers en had het geluk dat een snoeiharde afstandspegel op de binnenkant paal uiteen spatte. Direct na rust kwam Eilermark op voorsprong toen een lage voorzet vanaf de linkerkant door iedereen gemist werd behalve door een Eilermark aanvaller voor de 0-1. Lemelerveld vocht hard terug en werd daarvoor rond de 50e minuut beloond. Na een hoekschop stond Noah Tuink op de juiste plek op aangegeven van Stan Reimink voor de 1-1. Een ongelukkige en onnodige botsing binnen de zestien leverde Eilermark een strafschop én de 1-2 voorsprong op. Met de nodige wissels kwam er nieuw elan al moest de Lemelerveldverdediging onder aanvoering van een geweldig spelende Naud Schrijver soms alle zeilen bijzetten tegen de snelle en behendige Eilermark aanvallers. Rowell Evers behoedde met enkele adequate reddingen Lemelerveld voor een grotere achterstand. In de jacht op de gelijkmaker was het onbegrijpelijk dat een duidelijke handsbal op de doellijn van Eilermark werd genegeerd door de verder goed leidende scheidsrechter. Vijf minuten voor tijd werd een prachtige voorzet van invaller Sep Ophof door Job Heerink fraai binnengekopt voor de 2-2. Daar waar een iedereen zich verzoende met een gelijkspel werd Eilermarkspits Lesley Nahrwold het goudhaantje door vlak voor tijd de winnende treffer te maken voor de 2-3. Lemelerveldtrainer Emiel Maat kon niet anders dan zijn ploeg roemen voor de geweldige inzet en beleving waarmee werd gespeeld!! Door de nederlaag blijft Lemelerveld hangen onderin de derde klasse. Aanstaande zondag 12 november staat er een Sallandse derby op het programma als uit tegen Overwetering wordt gespeeld. In Olst wordt om 14.00 uur afgetrapt. Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Roel Posthoorn, Naud Schrijver, Ramon Lorkeers (80 Yorick Smit), Jasper Westerman (75 Mick Kragt), Robin Morrenhof, Arjon van Lenthe (80 Sep Ophof), Stan Reimink, Noah Tuink, Bram Smit (75 Teun in de Wal), Job Heerink. Foto: EigEn Foto Tennisvereniging Lemele: Clubkampioenen Gemengd Dubbel 2023 Maar liefst 15 gemende koppels hebben de afgelopen maand gestreden om de felbegeerde titel van TV Lemele. Het was dit toernooi vaak winderig en guur op de baan waardoor er veel wedstrijden op het laatst nog moesten worden gespeeld. Desalniettemin kwamen de beste koppels bovendrijven en werd op zondag 5 november gestreden om plaats vijf en drie en natuurlijk om het kampioenschap. Het publiek genoot van de wedstrijden in ons knusse verwarmde onderkomen aan de baan. De uiteindelijk uitslag was als volgt: 1. Inge Verwey en Marcel Marsman; 2. Ciska Dankelman en Alex Ton; 3. Hennie Schuurman en Henri Boezelman; 4. Linda Kleinhorsman en Jim Kleinlugtenbeld; 5. Dinie Boezelman en Ronny Bosch; 6. Gerda Bennink en Erwin Wessels. LHC 1 - SDOL 1 (bekerwedstrijd) Dinsdagavond 31 oktober om 20:30 werd de bekerwedstrijd tussen Auto van Ewijk/LHC 1 en SDOL 1 aangefloten. Na de bekerwinst op Langeveen zijn er helaas nog geen competitiepunten binnengehaald, maar in de voorbereiding is al tegen SDOL gespeeld en werd nipt gewonnen. Dat belooft dus een spannende pot te worden en wie weet wat een doordeweekse avond kan brengen. Derby’s staan over het algemeen bekend om een veel bombarie en een wat minder spel. Die bombarie was zeker aanwezig, wat een publiek zat er op de tribune, heerlijk! Het mindere spel daarentegen was vooral in de start ver te zoeken. Beide partijen begonnen sterk aan de wedstrijd en tot 6-6 ging de wedstrijd gelijk op. Dit spel moest doorgezet worden en dat deden de dames. Als het de snelle tegenaanvallen niet waren, dan waren het wel goed opgezette aanvallen die resulteerden in doelpunten. De vibe, die gemist werd in de competitiewedstrijden, was terug en samen keihard juichen met het publiek is toch wel echt fantastisch! Dit resulteerde in een ruststand van 15-8 en dat voelt toch wel erg lekker. Maar dan het moeilijkste, hoe kan dit nog 30 minuten worden vastgehouden? SDOL zou SDOL niet zijn als zij niet tot einde van de wedstrijd zouden blijven doorknokken om alsnog de punten te veroveren. En dat bleek, ook het begin van de tweede helft ging het weer redelijk gelijk op. Auto van Ewijk/LHC bleef scoren, maar ook SDOL kreeg de ballen in het net. Hop een tandje erbij en ook dit tweede kwartier had Auto van Ewijk/LHC de overhand. Dit resulteerde in een mooie overwinning van 27-19. Op naar de volgende ronde in de beker! Auto van Ewijk/LHC 1 - V.A.K.O. 1 Adverteren in Wij informeren u graag over de aantrekkelijke tarieven Tel. (0572) 37 21 55 info@drukkerijvanasselt.nl www.drukkerijvanasselt.nl of scan deze QR Code Zondagmiddag 12:30 stond de wedstrijd tegen V.A.K.O. 1 uit het Drentse Vries op het programma. V.A.K.O. heeft tot dusver vier punten uit vier wedstrijden gehaald en staat daarmee keurig in de middenmoot. Wel hadden ze vorig weekend verloren van SDOL en voor de oplettende lezer: Yes, daar hadden de dames van Auto van Ewijk/ LHC afgelopen dinsdagavond een hele mooie bekeroverwinning tegen binnengesleept. Alle kansen liggen dus open en de eerste punten moeten toch echt binnenkomen. Na een tegendoelpunt werd het net van de doelvrouw van V.A.K.O. gevonden. Tot 4-4 ging de stand gelijk op en daarna werd een klein gaatje geslagen. De sfeer en de beleving in het team, en wederom op de tribune, was goed en dit leidde tot een mooie voorsprong aan het einde van de eerste helft. De ruststand was 14-8, maar daarna is er altijd nog de tweede helft. Deze werd meteen gestart met een mooie aanval wat resulteerde in een doelpunt. Ook het begin van de tweede helft ging gelijk op, dus een tandje erbij en hop daar gingen de dames van Auto van Ewijk/LHC. Het ene na het andere doelpunt werd gescoord door mooi en snel samenspel. De 29-16 overwinning was dus ook dik verdient en de eerste punten van de competitie zijn binnen! Dit weekend mogen de dames op zondag 12 november om 13:45 aantreden tegen HV Zwolle 1 in Zwolle. Iedereen is natuurlijk van harte welkom op de tribune, want ook dit belooft een mooie wedstrijd te worden. Zowel HV Zwolle als Auto van Ewijk/LHC hangen onderaan in de stand van Hoofdklasse A, dus beide teams zullen vol gaan strijden voor de punten. PSV Lemelerveld Anouk Warmelink en haar C pony Happyness hebben een eerste prijs in de 60 centimeter categorie C pony’s progressief springen (= op een snelle tijd en foutloos een parcours rondspringen) gereden afgelopen zaterdag tijdens Hill Luttenberg. Wist u… - dat vereniging Groen Gebogen uit Dalfsen een inspiratieavond houdt? Thema: ‘Maak je tuin niet winterklaar’ Wat kun je wel in het najaar en de winter in jouw tuin? Woensdag 15 nov., Natuurboerderij Lindehoeve, Koesteeg 4 te Dalfsen, 19.30 uur. Aanmelden via info@groengebogen.nl