TRENDS ROTTERDAM BIEDT VERRASSENDE CONCEPTEN! LEKKER! RAUWE KOEKJESDEEG Snoep jij tijdens het bakken van koekjes ook graag van het deeg? Je bent niet de enige! Tijdens een vakantie in New York ontdekte ondernemer Paul Bakker (Baker&Moore) een klein winkeltje waar ze ‘rauw’ eetbaar koekjesdeeg verkochten. Dagelijks stonden daar lange rijen. Dit moet ook naar Nederland komen dacht hij en zo ontstond het idee voor Nederlands eerste cookie dough bar. Een plek waar je je eigen dough creatie kan samenstellen. Je kiest je deeg, bestrooi het met toppings en maakt het af met een bolletje ijs. bakersdough Meer informatie over de vele horeca concepten in Rotterdam? Volg De Buik van Rotterdam op social media of ga naar www.debuikvan.nl/rotterdam. 16 FRIETJE KAAS? Bij Haute friture snackbar Tante Nel uit Rotterdam hebben ze wel heel bijzondere frites op het menu staan; Poutine. Poutine is een frietje afgetoopt met, zoals de Canadezen zeggen, “cheese curds” (kaaswrongel) en homemade gravy (jus). Kaaswrongel was nog geen eindproduct in Nederland, daarom werkt Tante Nel voor de Poutine samen met Booij Kaasmakers, een lokale kaasboer die de echte “kaaswrongel” levert. Dit maakt het concept extra uniek. tante_nel
17 Online Touch Home