F rikandel C l Cl lassic 1 i 1 19 19 In 1959 ging slager Jan Bekkers op oriëntatiereis naar Amerika. Tijdens het eten van een hotdog krijgt hij het idee om een worst zonder vel te maken, terug in Nederland maakt hij furore met de nu legendarische Frikandel. Nu bijna 60 jaar later hebben wij deze klassieke en overheerlijke receptuur in een modern jasje gestoken; minder zout en zo min mogelijk kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Met deze Frikandel kun je je nog beter onderscheiden, met smaak, beleving én marge! Beckers Art.nr. 148580 Product Inhoud Bereiding Kenmerken Frituur • Smaakvol door o.a. een speciaal kruidenpakket en verse uien • Stevige “bite” en ambachtelijke uitstraling • Op basis van Rund-, Kip- & Varkensvlees • Laag in zout en MSG-vrij (E621) Frikandel 40 x 100 g Ambachtelijke Rundvlees K htlk roket In zijn cafetaria in Tilburg ontwikkelde Gert Brekelmans in 1956 een Kroket die snel naam en faam maakte. Ook de Kroket behoort absoluut tot de klassiekers en gezien de toegenomen vraag naar nog een hogere kwaliteit producten introduceren wij de Ambach telijke Rundvleeskroket. Een Kroket met een heerlijke paneer en verrukkelijk draadjesvlees! Beckers Art.nr. 148560 Producten Inhoud Bereiding Kenmerken Frituur • Smaakvol door een heerlijke vleesragout • Met maar liefst 20% draadjesvlees • Knapperige korst en ambachtelijke uitstraling • Minder zout Beschikbaarheid Januari 2017 Rundvleeskroket 18 x 100 g 52
53 Online Touch Home