18

Ben jij al future proof? Steeds meer mensen zijn zich bewust van wat ze eten en wat de impact van voeding is op mens, dier en milieu. Er is een groeiende vraag naar transparantie, meer natuurlijke oplossingen en een vermindering van de consumptie van dierlijke producten. Het is de belangrijke drijver voor de plant based revolutie. Ben jij al future proof? Met Remia Fritessaus Plantaardig wel! Eén product waarmee je elke gast kunt bedienen! Natuurlijk zijn er ook andere topics waar je mee aan de slag kunt om future proof te zijn, zoals minder foodwaste. Een oplossing die hieraan bijdraagt is de Remia SatéJet; nauwkeurige portionering, minimale restwaarde en ook nog eens 100% gemak! Wat wil je nog meer? En last but not least: zorg voor een future proof menu en gebruik hierin populaire wereldsmaken die in New York en Londen al booming zijn en ook steeds meer voet aan de grond krijgen in Nederland. Wat dacht je van de Mexicaanse en Koreaanse invloeden die we meer en meer terug zien in gerechten? Fantastische smaken die eenvoudig te combineren zijn met gerechten op jouw menu! Met de Mexican Salsa en Vigorous Lee Korean BBQ sauce bieden we twee perfecte smaakmakers en volop receptinspiratie. GEEF JE GERECHTEN EEN MEXICAANSE TWIST! Tex Mex is ook in Nederland een van de hardst groeiende wereldkeukens. Om die reden introduceert Gouda’s Glorie de Mexican Salsa in handige 850 ml tube. Een mild pittige salsa, bereid met grote stukken tomaat, ui en jalapeñopepers. Met deze (vegan) salsa is eindeloos te variëren en in combinatie met Gouda’s Glorie Tasty Cheddar Style perfect te gebruiken als dipsaus bij krokante tortillachips, maar ook als topping voor een nacho-schotel of een Mexican burger en als smaakmaker bij wraps, bowls en taco’s met kip, rundvlees of groenten. Meer info of receptinspiratie? Scan de QR-code! NEW

19 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication