voorgebakken verkoopkracht Van eenvoudige snack naar luxe kadet Chaupain speelt actief in op nieuwe, kwalitatieve alternatieven. De fastfoodwereld is volop in beweging. Cafetaria’s stonden vroeger bekend om hun eenvoudige, maar vertrouwde snacks zoals een broodje kroket of een frikandel speciaal. Maar de laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving: de consument zoekt niet alleen een snelle vette hap, maar verwacht meer variatie en kwaliteit. Traditionele snacks, maken plaats voor luxere broodjes op de menukaart. Denk aan een knapperige plak desembrood met hete kip, een luxe kadet met een huisgemaakte gehaktbal of een briochebol met een burger. Het klassieke zachte puntje wordt steeds vaker vervangen door nieuwe, kwalitatieve alternatieven. Vraag naar meer diversiteit én gemak Chaupain speelt actief in op deze ontwikkelingen. We zien niet alleen dat cafetariaondernemers zoeken naar meer diversiteit in broodproducten, maar ook naar gemak. De vraag naar meer variatie en kwaliteit zorgt voor meer werk. Daarom denken wij als Chaupain graag met je mee en bieden we producten die het beste van beide werelden combineren: ambachtelijk brood met het gemak dat ondernemers nodig hebben. Snelheid en efficiëntie Een goed voorbeeld hiervan is onze voorgesneden desem XL. Een prachtig product, waarbij iedere plak precies hetzelfde is. Dit is niet alleen handig voor de snelheid en efficiëntie in de keuken, maar garandeert ook consistentie; een win-win voor de cafetariaondernemer.
23 Online Touch Home