Kroket Salade Een verrassend lichte twist op de traditionele kroket. De frisse gemengde salade combineert heerlijk met de krokante rundvleeskroket, afgemaakt met een vinaigrette en sesamzaadjes. Perfect voor tijdens het lunchuur! Recept Ingrediënten: • 1 rundvleeskroket (bijv. Van Dobben, Bourgondiër of Kwekkeboom) • 60 g gemengde sla • 40 g komkommer • Tomaat • Rode ui • Vinaigrette • Balsamico • Rijstwijn • Sesamzaad 34 Bereiding: 1. Marineer de komkommer in rijstwijn (min. 1 uur). 2. Snijd de tomaat in blokjes en de rode ui fijn. 3. Vul een bord met sla, komkommer, tomaat en ui. 4. Frituur de rundvleeskroket en snijd doormidden. 5. Meng de salade met de vinaigrette en serveer met de kroket en wat brood. 6. Bestrooi met sesamzaadjes.
35 Online Touch Home