19

...naar Horeca, Bakkerij & Management op de website Horeca, Bakkerij & Management niveau 1 Keuken & bediening (Middelbare Hotelschool) Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie Kok Zelfstandig werkend kok Gespecialiseerd kok Leidinggevende keuken Gastvrouw/gastheer Zelfstandig werkend gastvrouw/gastheer Medewerker fastservice en catering Eerste medewerker fastservice en catering Gastronoom/sommelier Leidinggevende bediening Horecamanagement (Middelbare Hotelschool) Manager/ondernemer horeca Manager/ondernemer horeca met havo-certificaten Bakkerij Uitvoerend bakker Zelfstandig werkend bakker Leidinggevende bakkerij NIEUW Patissier = Regulier = Gastvrij Fryslân = Ameland Academy (Ameland) Commercie & Dienstverlening                             2 3 4 leerweg bol   bbl  locatie Lwd                                          * bij voldoende belangstelling Hveen *

20 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication