0

G ZOMER • GEVEN IS BELEVEN • SINTERKLAAS KERST

zomer in zicht! Lekker op vakantie. Ontspannen op een strandbedje, cocktail erbij én een leuk zomerpakket van Geschenken ter Brugge! Ook al moet de zomer officieel nog beginnen, tijdens het schrijven van dit voorwoord (mei) zitten wij ook alweer in de “winter-modus”. Attenties voor Sinterklaas, onze showroom weer sfeervol inrichten en natuurlijk het samenstellen van de kerstpakketten. “In the summertime” en “I’m dreaming of a white christmas” staan hier dus allebei in de playlist. Natuurlijk gaan we eerst nog van de zomervakantie en bouwvak genieten. Krijgen jullie medewerkers ook een leuk pakket om de zomer mee in te luiden? Het is toch heerlijk om dankzij de ijsblokbierkoeler te genieten van een ijskoud biertje tijdens de barbecue? Of ga gezellig picknicken in het park: alle lekkernijen kunnen perfect gekoeld meegenomen worden in een handige koelbox. Plan nu vast je afspraak in voor het samenstellen van de kerstpakketten. Zo ben je verzekerd van een moment dat het jou uitkomt en heb je nog volop keus uit ons uitgebreide assortiment food en non-food. Bel ons of stuur een mail naar info@geschenkenterbrugge.nl en we plannen graag een showroom-bezoek met je in. We wensen je een fijne zomer! Team Geschenken ter Brugge

Geschenk naar Wens Voor ieder wat wils Wat kan je doen om iedereen een geschenk te geven waar ze blij mee zijn? Geschenk naar Wens is het antwoord! Met dit speciale geschenk-concept kan je jouw medewerkers of relaties zelf laten kiezen uit een breed aanbod aan geschenken. Geschenk naar Wens kan je het hele jaar door cadeau geven. Denk aan vervanging voor het traditionele kerstpakket of als cheque voor zakenrelaties. Of richt het in als cadeauomgeving voor speciale gebeurtenissen, zoals geboorte en huwelijk, waarvoor u uw medewerkers een attentie wil geven. Iedereen blij! Op Geschenk naar Wens staat een breed assortiment geschenken van merken zoals Gardena, Playmobil, Ravensburger, Walra en Janzen. Wij zijn voorraadhoudend waardoor we je snel kunnen beleveren. Het assortiment is zeer uiteenlopend, van parfum tot grasmaaier en loopfietsjes tot boormachines. Ook bieden we hier pakketten en een selectie aan dranken aan. Je kan het standaard assortiment hanteren, maar je kan zelf ook een selectie maken uit ons aanbod wat je de ontvanger wil aanbieden. Geschenk naar Wens • Altijd een passend geschenk • Cadeau-website in stijl van jullie bedrijf • Het hele jaar door beschikbaar • Ruime keuze aan geschenken • Snelle levering / eigen voorraad TIP! HOe leuk is het om de geschenk naar Wens-Voucher uit te delen onder het genot van een (kerst)borrel!

Koelbox Excl. btw Lunchpot van Mepal met twee verschillende compartimenten. € 26,00 € 26,50 BBQ-PAKKET Verjaag vliegen op een duurzame en diervriendelijke manier. Excl. btw Marineer eens zelf je vlees met deze marinade-set. Koud bier Excl. btw € 29,50 Een natuurlijk hotel in je tuin voor lieveheersbeestjes, bijen of vlinders! Ideaal om mee te nemen naar het strand of een picknick, maar ook geweldig als brievenbuscadeau!

Trakteer je medewerkers dit jaar met een unieke WK-chocoladeletter. Maak met deze hot chocolate bombs een heerlijke warme chocolademelk met marshmallows.

Deze unieke keramieken theelichthouders in de vorm van een kerstbal of kerstboom zijn overdag perfect te gebruiken als decoratie en ‘s avonds te openen om een theelichtje aan te steken. Wie ontsnapt als eerst? Dit spel zit vol met uitdagende vragen en raadsels. Luister naar je favoriete kerstliedjes met deze LED cooler speaker of Kerstbal speaker. Plan nu je bezoek aan onze showroom! Een afspraak is eenvoudig gemaakt: bel 074 - 267 22 22 of mail naar info@geschenkenterbrugge.nl We ontvangen je graag in onze sfeervolle showroom. Een kop koffie of thee en wat lekkers zetten we graag voor je klaar. Onze showroom is geopend op: werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur Mochten deze tijden je niet uitkomen dan bieden wij je de mogelijkheid om een afspraak te maken in de avonduren. Bel en/of mail naar: T 074-267 22 22 E info@geschenkenterbrugge.nl Graag tot ziens in onze showroom! Hanzestraat 8 | 7622 AX Borne | T 074-267 22 22 | www.geschenkenterbrugge.nl iets te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor alle geefmomenten, feesten en jubilea hebben wij altijd een passend geschenk. Zowel food als non-food, de mogelijkheden zijn legio. Bel voor meer informatie!

1 Online Touch

Index

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Home


You need flash player to view this online publication