41 Koken met Zomerse borrelhapjes 1. ROOMKAAS-ZALM-DIP Benodigdheden: Pakje roomkaas (paturain), lente uitje, gerookte zalmplakjes, grissini dipstokjes, balsamicosaus, olijfolie, zout, peper. Pak een leuk plat bordje. Met de bolle kant van een theelepel neem je wat roomkaas op en schui� dit van de lepel op het bordje. Dit herhaal je tot je bordje mooi bedekt is met roomkaas. Hierover drapeer je de gesnipperde stukjes zalm en bestrooi dit met zout, peper en druppels olijfolie. Snipper de lente ui in kleine ringetjes en strooi over het geheel. Garneer met druppels balsamicosaus over het bordje. Serveer met een glaasje dipstokjes, hiermee dip je het lekkers van het bordje. 2. KOMKOMMER FILET AMERICAIN PARTJES Benodigdheden: Komkommer, bakje filet Americain plus uitje, augurken. Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijst en het kop en kont stukje. Schaaf van beide onderkanten nog een reepje af zodat de stukjes beter blijven staan.
42 Online Touch Home