36

Iedereen die zich thuis voelt op het water, begint alweer uit te kijken naar de start van het watersportseizoen in het voorjaar. RAI Amsterdam is ook in 2018 de trotse gastheer van de voorpret. Hier vindt van 7 t/m 11 maart 2018 de HISWA Amsterdam Boat Show plaats. En wel volledig in een nieuw jasje! Tekst: Veerle Heidema De bezoeker staat meer dan ooit centraal en wordt aankomend jaar echt verrast. Van de entree tot de indeling van het evenement en het kennis- en activiteitenprogramma, weinig is meer hetzelfde als de afgelopen jaren. Voor watersportbedrijven hét ideale moment om de ruim 35.000 (aankomende) watersporters kennis te laten maken met hun product of dienst. Wat is er anders? Entree Al bij binnenkomst valt het verschil op met eerdere edities. Bezoekers betreden het evenement via de haven aan de achterkant van het RAI-complex, waar exposanten hun boten in het water presenteren en uitnodigen tot uitproberen. Het hiernaast gelegen Strandzuid, dat onlangs volledig is vernieuwd, neemt alvast een voorschot op de zomer; bezoekers kunnen er heerlijk eten en drinken en bij mooi weer lekker buiten zitten. Lifestyle en recreatie Bezoekers kunnen direct naar de wereld die hen het meest aanspreekt. Naast de zeven bestaande watersportwerelden (Sloep, Speed, Zeilen, Onderdelen & Accessoires, Shop, Funsports en Klassiek) is er deze editie speciale aandacht voor Lifestyle & Recreatie. Rondom een levendig pop-up restaurant vinden levensgenieters alle zaken die het varen prettig maken: manieren om muziek te luisteren, heerlijke wijnen en culinaire tips, vaarroutes, handige gadgets, vaarvakanties en mooie modemerken om er stijlvol uit te zien op en aan het water. Funsports Xperience Windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, skimboarden, suppen, kneeboarden, longboarden en BMX – sportievelingen vinden alles van hun gading in de Funsports Xperience. Wegens een succesvolle eerste editie in 2017 is deze in 2018 maar liefst twee maal zo groot. Bezoekers kunnen hier zelf de HISWA Amsterdam

37 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication