Landgoed het LAer

Trouwmagazine Landgoed het Laer Landgoed Droomlocatie in het bos Het Laer Ja, ik wil... Buiten trouwen | sunbeach | CULINAIR GENIETEN | overnachten | feest “Het Laer heeft er alles aan gedaan om onze droomdag te verwezenlijken.” Mark & Kim ...Een prachtige dag gehad waar wij met een grote glimlach op ons gezicht aan terugdenken... Bas & Chantal

Trouwen op Landgoed Het Laer Trouwen....Het moet een van de mooiste dagen uit het leven zijn. Op deze dag vertrouw je erop dat je in goede handen bent en dat alles klopt tot in de kleinste details. Of het nu gaat om alleen de trouwceremonie of een compleet verzorgde dag met receptie, diner en feest; met onze ervaring wordt deze dag er een om nooit meer te vergeten. Landgoed Het Laer staat al sinds 1999 bekend als trouwlocatie. Het 17- eeuwse Landgoed vormt een prachtig decor en staat exclusief voor deze dag gereserveerd. Of de ceremonie nu binnen of buiten gaat plaats vinden; de mogelijkheden zijn legio. Raak geïnspireerd door alles wat Landgoed Het Laer te bieden heeft. Graag gaan wij vrijblijvend in gesprek om kennis te maken en sfeer te komen proeven. Team De Zon & Het Laer Ron Nijhof

Landgoed Het Laer is een officiële trouwlocatie in de gemeente Ommen. Het Landhuis is zeer geschikt voor een ceremonie, maar ook in het prieel, op het terras en in onze tuinen is dit mogelijk. Een bijzondere plek om een bijzondere dag te vieren! Of het nu gaat om een groot of klein gezelschap, Landgoed Het Laer past altijd. Hoe statig ons pand ook oogt, eenmaal binnen is het er warm en intiem. De zalen met hun authentieke elementen, grote kroonluchters en barokke aankleding stralen geborgenheid uit. De romantische plekjes in het park en binnen in het huis bieden een prachtige achtergrond voor trouwfoto’s.

OFFICIëLE TROUWLOCATIE

Naast trouwen op Landgoed Het Laer is het ook mogelijk om de ceremonie te laten plaatsvinden op een echt strand. Op loopafstand van Landgoed Het Laer bevindt zich namelijk Sunbeach; gelegen aan rivier de Vecht met groot terras en een echt zandstrand. Van deze unieke locatie kan zowel overdag als ‘s avonds gebruik worden gemaakt en als het weer iets minder wordt, dan biedt een overkapping een sfeervol geheel. De Beachclub is geschikt voor kleine, maar ook grotere gezelschappen. Het is een ideale feestlocatie. Gezellig en ruim met zijn unieke ligging aan de Vecht.

sunbeach

wedding planner Wij werken op Landgoed Het Laer niet volgens een ‘standaard’ programma. Een ceremonie, feest, of receptie is juist uniek wanneer de persoonlijke wensen hierin zijn verwerkt. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er allemaal bij komt kijken. Wij maken samen een draaiboek en bespreken de dag tot in detail door. Dit bespaart veel tijd waardoor het toeleven naar deze dag al een feest op zich wordt en zo ontspannen kan verlopen.

Culinair genieten Onze koks zorgen met passie voor het culinaire gedeelte gedurende de dag. De liefde gaat tenslotte ook door de maag. Er wordt veelal gebruik gemaakt van seizoens- en streekproducten en er wordt waar mogelijk gewerkt met de lokale Vechtdal producten. Of het nu gaat om een buffet, bbq in de tuinen van Het Laer, walking dinner, een meergangen diner tussen de appelbomen of in het huis; onze chef kok doet graag een suggestie die aansluit bij alle wensen en het budget.

Overnachten Na de feestelijke dag kunnen bruidspaar en gasten blijven overnachten in één van onze hotels. In De Zon Hotel & Restaurant en Hampshire Hotel & SPA Paping beschikken wij naast de bruidssuites over ruim 70 kamers voor de gasten. Na een warm welkom, kan er gebruik worden gemaakt van de uitgebreide faciliteiten die onze hotels bieden. De Zon Hotel & Restaurant kenmerkt zich als 4-sterren hotel door de ligging aan de rivier de Vecht en de stad Ommen. Het hotel staat onder andere bekend om Uncle Henry’s pub en Sunbeach met zandstrand aan de Vecht. Hotel & SPA - Paping kenmerkt zich als 3-sterren hotel door de ligging aan het Laerbos en nabij het NS station. Het hotel beschikt over een uitgebreid saunalandschap met zwembad en beautysalon in het hotel.

SAUna & Beauty Ommen Ons uitgebreide saunalandschap biedt volop de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen. Sauna & Beauty Ommen beschikt niet alleen over een besloten saunatuin, maar ook de whirlpool, de verschillende sauna’s, het stoombad en het met zout water gevitaliseerde zwembad zorgen voor de juiste omstandigheden om compleet te kunnen ontspannen. Bij onze uitgebreide beauty afdeling worden zowel massages, gelaats- als lichaamsbehandelingen gegeven. Wij beschikken ook over een Pupa MakeUp Studio. Wij verzorgen al vele jaren de bruidsmake-up en adviseren graag over de juiste uitstraling.

Landgoed Het Laer leent zich uitstekend voor entertainment overdag en een feest in de avond. Populair is het pagodebordes aan de achterzijde met zicht op de tuinen. De zijwanden en een deel van het dak kunnen bij mooi weer worden geopend zodat er een mooie verbinding ontstaat met de tuinen. Wij hebben na al die jaren veel ervaring met een aantal goede partijen voor de muzikale omlijsting. We denken graag mee als het gaat om entertainment voor zowel de avond als ook overdag. Voor de kinderen is het natuurlijk mogelijk om een springkussen in de tuin te plaatsen of een ruimte in te richten waar zij lekker kunnen spelen.

entertainment

KENNISMAKING

Trouwen op Landgoed Het Laer We hopen dat na het lezen van deze brochure het enthousiasme nog groter is geworden en nodigen jullie graag uit voor een eerste kennismaking. In deze vrijblijvende afspraak gaan we kijken naar jullie ideale dag. We maken nader kennis met Landgoed Het Laer en zullen op basis van jullie budget kijken naar een passende invulling. Landgoed Het Laer Laar 2 | Ommen 0529 - 45 55 50 landgoed@laer.nl

De mooiste dag van jullie leven begint hier Landgoed Het Laer

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. Voorwoord
 3. 3
 4. Officiële Trouwlocatie
 5. 5
 6. Sunbeach Ommen
 7. 7
 8. Culinair Genieten
 9. 9
 10. Overnachten & Beauty
 11. 11
 12. Entertainment
 13. 13
 14. Kennismaking
 15. 15
 16. De mooiste dag van je leven
Home


You need flash player to view this online publication