0

De Ichtushshop Aalsmeer - Moederdag actie Wij brengen dit boek op jouw bezorgadres in cadeauverpakking.

Cadeau tip 1 Het Puur Magazine 9.99 euro Informatie van de makers Wat een prachtig magazine is ook het dit keer weer geworden, het PUUR! magazine, met als inspirerend thema Avontuur. Prachtige kaarten vind je ook in het magazine, voor mij springt de kaart met de quote ‘jij bent de eigenwijze bloemen op een braakliggend terrein zo wild en overal, zo fel en veel en bovenal zo fijn, hoe jij de wereld kleurt, door er gewoon te zijn.’ Wauw echt prachtig. Gewoon zijn. Niet van alles doen, maar gewoon. Juist in deze tijd waarin er veel in de wereld gebeurd en niets meer vanzelfsprekend is, wat is het juist dan mooi om deze woorden echt tot je te laten doordringen. Jij mag er gewoon zijn! Op jouw plekje, op jouw manier. Onze Maker heeft jou gemaakt om gewoon te zijn zoals Hij jou gemaakt heeft. Durf jij dat avontuur aan te gaan en steeds meer te worden en te zijn zoals Hij jou gemaakt heeft? In dit PUUR! magazine kun je nog veel meer kwetsbare, en juist daardoor krachtige verhalen van mooie PUUR! vrouwen lezen. Heb je het magazine nog niet? Dan zou ik hem snel bestellen, zodat je geïnspireerd kunt worden en misschien wel een start kunt maken met jouw avontuur. En dat avontuur hoeft echt niet iets groots te zijn, begin maar klein! Bestel vóór 5 mei bij de Ichtusshop via: https://ichtusshop.nl/bestellen/ en ontvang dit cadeau bij u thuis mooi ingepakt als Moederdag cadeau.

De Ichutsshop Aalsmeer - Moederdag Actie Wij brengen dit cadeau bij op jouw bezorgadres in cadeau verpakking.

Cadeau tip 2 De jongen, de mol, de vos en het paard 20,- euro Informatie over het boek De jongen, de mol, de vos en het paard', vertaald door Arthur Japin, is een prachtig verhaal van Charlie Mackesy over vriendschap, liefde en jezelf zijn. "Wat wil jij worden als je groot bent?' vroeg de mol. "Lief,' zei de jongen. "De jongen, de mol, de vos en het paard' van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. De Nederlandse editie van "The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert. Bestel vóór 5 mei bij de Ichtusshop via: https://ichtusshop.nl/bestellen/ en ontvang dit cadeau bij u thuis mooi ingepakt als Moederdag cadeau.

Cadeau tip 3 Een klein geluk 23,99 euro Informatie over het boek In ‘Een klein geluk’ van Kristen Heitzmann sleept het adembenemende liefdesverhaal van Desi en Remy je verder mee. Terug naar het prachtige Colorado in de negentiende eeuw, waar Desi probeert in het reine te komen met het fatale schot dat ze enkele maanden eerder moest lossen. Het valt Desi bepaald niet makkelijk om te voldoen aan wat er van haar wordt verwacht als getrouwde vrouw. Maar dat weerhoudt haar er niet van om te doen wat juist is, ook al staat haar kersverse echtgenoot niet altijd achter haar daden. Remy wordt ondertussen geteisterd door schuldgevoelens en twijfelt aan de keuzes die hij heeft gemaakt. Als er een kans komt om zaken recht te zetten, grijpt hij die met beide handen aan. Maar wat als dit te veel van hem vergt? ‘Een dikke vierhonderd pagina’s smullen van een romantisch verhaal dat geen moment flauw of zoetig wordt.’ – Nederlands Dagblad over ‘Bruid van de bergen’ Bestel vóór 5 mei bij de Ichtusshop via: https://ichtusshop.nl/bestellen/ en ontvang dit cadeau bij u thuis mooi ingepakt als Moederdag cadeau.

Cadeau tip 4 Altijd in Gods hand 19,99 euro Informatie over het boek De bekende schrijfster Lynn Austin heeft een boek geschreven met bemoedigingen voor vrouwen: Altijd in Gods hand In haar voorwoord zegt Lynn: ‘Ik hoop dat dit boek je helpt om ook in jouw dagelijkse leven de momenten en plaatsen te ontdekken waar Jezus zich aan jou laat zien. Want dit is de waarheid waar we ons altijd aan vast mogen houden: wat er ook gebeurt in ons leven, we zijn altijd in Gods hand.’ Dan begin ik te lezen. En ik word meteen meegenomen in Lynns verhaal. Over dingen uit haar jeugd, een ervaring op school, de geboorte van haar oudste kind, haar zoektocht naar zingeving, naar iets naast de zorg voor haar kinderen. Voor Lynn werd dat: schrijven. En daar is ze heel enthousiast over! Ze gunt het iedereen wel. Af en toe is er een bladzijde met een opdracht. Een lege bladzijde waarop je zelf kunt invullen hoe jouw levensreis was bijvoorbeeld. Ze schrijft ook over haar huwelijk dat al zevenenveertig jaar duurt. Twee geheimen geeft ze prijs. Ten eerste: laat Jezus het fundament zijn van je huwelijk. En ten tweede: neem de tijd om al biddend samen plannen te maken en samen te dromen. En help je partner in het verwezenlijken van die dromen ook al moet je daarvoor zelf offers brengen. Aan het eind van het boek bedankt ze alle lezeressen die samen met haar op reis zijn gegaan en de verhalen in dit boek hebben gelezen. Ik ben een van die lezeressen. Ik ben blij dat ik deze reis met Lynn heb gemaakt. En ik gun Lynn en mezelf veel medereizigers. Bestel vóór 5 mei bij de Ichtusshop via: https://ichtusshop.nl/bestellen/ en ontvang dit cadeau bij u thuis mooi ingepakt als Moederdag cadeau.

Cadeau tip 5 Koorden van Liefde 22,99 euro Informatie over het boek ‘Koorden van liefde’ van Marianne Grandia is een ontroerende roman over zoeken en gevonden worden, en over de kracht van liefde en gebed. Na het verlies van haar inkomen, haar huis en de liefde van haar ouders, vlucht Eva naar een plek waar niemand haar kent en begint ze, vol angst en schaamte, een leven op straat. Ze is ervan overtuigd dat ze daarmee haar familie een dienst bewijst. Kilometers verderop maakt haar grootvader Simon zich grote zorgen om haar, evenals Jim, Eva’s ex-verloofde. Wat kunnen zij voor haar doen? Samen met haar man Ethan woont en werkt Lydia in een kapel met een bijbeltuin. Ze geniet ervan om weer in Nederland te wonen na jaren van zendingswerk, maar tegelijk voelt ze zich schuldig tegenover Ethan dat hij zijn droom voor haar heeft opgegeven. Wat vraagt God van haar? Als het

antwoord op die vraag voor de deur staat, vraagt Lydia zich af of ze het wel kan. ‘Koorden van liefde’ is een bemoedigend verhaal dat zich op dezelfde plek afspeelt als ‘Onder zijn vleugels’, maar te lezen is als een op zichzelf staande roman. Bestel vóór 5 mei bij de Ichtusshop via: https://ichtusshop.nl/bestellen/ en ontvang dit cadeau bij u thuis mooi ingepakt als Moederdag cadeau.

Cadeau tip 6 Bellingaboek 20,- euro Informatie over het boek ‘Neem een kijkje achter de schermen bij de Bellinga's in "Het grote Bellingaboek'! Neem een kijkje achter de schermen bij de Bellinga's in "Het grote Bellingaboek'! Bijna iedereen kent de Bellinga's. Elke dag maken ze een vlog over hun gezinsleven. Hun missie is om motivatie, inspiratie, liefde, geloof en hoop mee te geven aan hun volgers. Hun vlogs hebben ruim 12 miljoen kijkers per maand op YouTube. Hoe zijn ze zo succesvol geworden? In dit boek vertellen ze hun persoonlijke verhaal, en kom je dichterbij dan ooit. Ook delen ze de leukste dagjes uit, hun favoriete momenten uit de vlogs en nog veel meer. Een geweldig boek voor alle Bellinga-fans! Bestel vóór 5 mei bij de Ichtusshop via: https://ichtusshop.nl/bestellen/ en ontvang dit cadeau bij u thuis mooi ingepakt als Moederdag cadeau.

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
Home


You need flash player to view this online publication