0

Communicatie Content Creatie Jaarverslag 2017

Gedegen werk voor dankbare klanten. Schappelijkheid als strategie. Insight blonk uit door zakelijk geen gekke dingen te doen. We kregen wél een nieuwe huisstijl. 2018 belooft een jaar te worden met enkele spannende nieuwe ontwikkelingen. U bent de eerste die het hoort. Maar eerst mag u terugkijken op 2017.

De Nederlandse automotive industrie liet zich in 2017 zien tijdens de IAA in Frankfurt, 3 Europa’s grootste professionele autobeurs. Ook de Automotive Campus presenteerde zich, samen met Team Fast, Light Year en Holst Center.

4 3×3 basketbal is één van de snelst groeiende urban sports en in 2020 zelfs een Olympische discipline. Het Nederlandse Schelde Sports is tot en met 2020 exclusief partner voor de FIBA (Fédération Internationale de Basketball) 3×3 World Tour en levert alle offi ciële 3×3 basketbalstellingen. Mooi werk.

Heras Smart Access Nu te huur: Wie is waar en wanneer? Heras Mobile Fencing & Security introduceerde in 2017 Heras Smart Access: een plug&play systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie. Insight ondersteunde de introductie op alle gebieden: inbound, dm, pr, advertenties (online en print) tot en met de casting van de fotomodellen. Kijk maar eens goed: wie is het? Dat zóu u moeten weten! 5

6 20 Maart 2017 werd Holland Robotics offi cieel aan de buitenwereld voorgesteld. Op initiatief van branchevereniging High Tech NL maakten vijf toonaangevende industriële spelers en zes wetenschapsinstellingen afspraken over verregaande krachtenbundeling op dit vlak. Insight vertaalde de unieke samenwerking in een passend logo.

SLOW LANE FAST LANE Bedankt! Thank you! 24 mei 2017 startte offi cieel de campagne ‘Slow lane vs Fast lane’. Doel: veel minder (vracht)verkeer over de N69. Deze weg door de gemeenten Valkenswaard en Waalre is al tientallen een verkeerskundige doorn in het oog van bestuurders en bewoners. De gemeenten Valkenswaard en Waalre besloten tot actie. 7

BETAALD WERK NAAST JE HUIDIGE BAAN? DAT KAN BIJ DE BRANDWEER! WORD VRIJWILLIGER M/V IN LUYKSGESTEL OF BERGEIJK NEEM CONTACT OP MET KOEN WILLEMS T: (040) 2203 142 E: KOENWILLEMS@VRBZO.NL LANG ZAL JE LEVEN! TIP 1: KOPPEL DE ROOKMELDER MET DIE VAN DE BUREN. DE BRANDWEER VERTELT HOE HET MOET. Je kunt ons vinden bij standnummer 116. BRANDWEER.NL/BRANDVEILIGHEID WWW.BRANDWEER.NL 8 Brandweer Brabant-Zuidoost. Banners, acties, advertenties, posters, binden en boeien voor de onbetwiste marktleider in repressie en preventie, warm en koud.

Op het moment van schrijven is Wienerberger 23,5 jaar klant. Inderdaad, vanaf dag één. Inspirerende content over keramische bouwmaterialen in een omgeving van architectuur, de openbare ruimte en het Nederlandse dakenlandschap. 9

10 Onze jaarlijkse tijd-kritische jaarverslag over tijd-kritische communicatie voor 65.000 hulpverleners van politie, brandweer, marechaussee en ambulancediensten. De materie heet 112, C2000, NL Alert en GMS. Coördinatie: Politie Meldkamer Diensten Centrum voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Charlotte van Veelen-Hermans Marketing & Communicatie  Klompenfabriek 14, 5684 NB P.O. Box 145, 5680 AC Best The Netherlands  +31 (0)499 551 266  +31 (0)6 12 34 56 78  c.v.veelen@crh-fs.com The Mobile Fencing & Security Group is de overkoepelende organisatie voor een aantal grote Europese merken op het gebied van tijdelijke beveiliging. The Mobile Fencing & Security Group is ook nieuw. Dus mocht er een nieuwe, strakke, heldere en robuuste huisstijl komen. Aldus geschiedde. 11

12 Sorbo bestond in 2017 50 jaar. Het merk lanceerde daarvoor een speciale spaaractie. Insight ondersteunde het jubileum (en de actie) succesvol met content en creatie. Resultaten? 65 procent meer Facebook-likes, redactionele publiciteit (kosten-baten van 1:11) én de geboorte van het eerste Nederlands Kampioenschap Afwasborstelzingen!

Ieder jaar presenteert EIT Digital Eindhoven tijdens de Innovation Day de trends in digital industry. Bovendien wordt de beste Europese scaleup verkozen tijdens de EIT Digital Challenge 2017. Een drukbezochte dag op de High Tech Campus in een prachtig aangekleed Conference Center. De ontwerpen van Insight passen prima in deze digital omgeving. 13

14 Landgoed Heidehorst: vijf exclusieve kavels op een terp. Aan de rand van een waanzinnig mooi natuurgebied. En toch vlak bij het gezellige centrum van Valkenswaard. Als we het geld hadden, zouden we er zó willen wonen... Vooralsnog vertalen we onze dromen alleen nog in mooie middelen voor verkoopondersteuning.

Er zijn van die pro deo klussen die qua tijdsbesteding altijd volledig uit de klauwen lopen 15 maar gewoon té leuk zijn. Met hart en ziel verbonden we ons weer aan het tweejaarlijkse Vogelverschrikkerfestival; het leukste en meest eigengereide festival van Brabant. En dat vertaalde zich ook in een hele toffe huis-aan-huiskrant (oplage 18.000 stuks).

ns jaarverslag p dan deze pagina uit en lever hem bij ons in voor een gratis inspiratiesessie bij sterrenetablissement ‘t Belske aan de Heezerweg te Eindhoven.

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
Home


You need flash player to view this online publication