3

Magazine FOOD - locaties | beleid | experience is een communicatieplatform voor de foodindustrie, overheden en vastgoedprofessionals. Met name specifieke vestigingslocaties voor de foodindustrie zullen hierin worden behandeld, maar ook de visie en het beleid van de overheid, kennisinstituten, branche- en belangenorganistaties. Deze nationale jaareditie wordt speciaal gemaakt voor de gehele foodverwerkende en producerende industrie, toeleveranciers, groothandels, retailbedrijven, logistieke bedrijven, overheden, kennisinstituten, branche- en belangenorganistaties en vastgoedprofessionals. locaties | beleid | experience 4 Coverpresentaties: Bedrijventerrein Foodcenter Reijerwaard, regio Ridderkerk/Barendrecht is een nieuwe hotspot voor agro, vers en food. 42 inhoud 20 54 10 Foodlocaties en regio’s in Nederland 14 Greenport Venlo groeit en bloeit 20 Deuren Wageningen wijd open voor toegepaste wetenschap 24 Ede, centraal perspectief in Regio FoodValley 28 Veenendaal, ‘geen food in de toekomst, zonder ICT’ 30 Barneveld, groeiende innovatiekracht pluimveesector 36 Zuiderzeehaven Kampen, toplocatie voor food- en feedbedrijven in de regio Zwolle 38 Park15 zet de trend met fooggiganten 42 Laarberg, ruimte voor bedrijven in de eiwitketen 46 AgriFood Capital, topregio in agrifood 52 Noordoost-Brabant, sterk in agrifood, sterk in logisitiek 54 Bedrijvenpark Laarakker bouwt voor Danone Nutricia een state-of-the art fabriek FOOD - locaties | beleid | experience 2017/2018 - 3 2017 | 2018

4 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication